Ki nem álmodozott még arról, hogy egy szép napon fiatalkori önmaga néz majd vissza rá a tükörből? A hyaluronsavas arclifting kezelésnek hála ismét visszanyerhetjük a fiatalkori arcformánkat, vonásaink feszességét. Ráadásul mindez fájdalom nélkül, azonnali hatással is lehetséges.

Mi a hyaluronsav?

A hyaluronsavról valószínűleg már mindenki hallott, hiszen rengeteg kozmetikum használja fiatalító alapanyagként. A hyaluronsav ugyanakkor alkalmazható úgy is, ha közvetlenül az arcbőr szövetébe visszük be, így pedig sokkal látványosabb, azonnali feltöltő, feszesítő hatást garantál. Ez azonban nem az a hyaluronsav, ami a különböző arcápolókban, arckrémekben található. Arcfeltöltésre csak keresztkötött, orvosi hyaluronsavat lehet használni, amely sűrű keresztkötéseinek köszönhetően képes volument pótolni. Így állítható vissza a fiatalkori arcforma és tüntethetőek el a mély ráncok.

Mi a hyaluronsavas arclifting?

A hyaluronsavas arclifting fájdalommentes, mindössze néhány apró tűszúrásba kerül, hogy arcszerkezetünk szinte teljesen átalakuljon. Vágások és műtétek nélkül köszönthetjük újra egykori fiatalosabb, feszesebb, teltebb arcunkat. A szem és a száj körüli apró ráncok eltűnnek, a szemöldök és a szemhéj megemelkedik, az öregedés folyamatában megereszkedett arc visszaveszi eredeti vonalait. A kezelés időtartama a kezelendő területtől függően változik, de általában 20 percet vesz igénybe, a hatás azonban rögtön láthatóvá válik. Eltüntethetőek a szem alatti táskák, és korrigálhatóak az idő súlya alatt beesett árnyékos arcrészek is. A kezelés után nincsenek kellemetlen utóhatások, vagy gyógyulásra váró hegek, így tényleg szinte varázsütésre fiatalodhatunk meg, az arclifting után pedig azonnal mehetünk tovább a dolgunkra.

A Körúti Orvosi Centrumban ezt a kezelést a Harvardot is megjárt, nemzetközileg elismert szakember, Dr.Papp Ildikó és gondosan összeválogatott orvoscsapatának biztos keze végzi.