Rövid és látványos esztétikai arckezelések.
Kifejezetten az elfoglalt emberek számára fejlesztették ki a néhány perces, ebédidős szépészeti kezeléseket. Ezek csupán csak néhány percig tartanak, de sikeresen veszik fel a harcot a mimikai ráncok ellen. Ugye hihetetlen? De mégis igaz!

Varázslatos percek
A folyamatosan „rohanó” világban az embereknek is kevés ideje marad önmagára. Ezt felismerve az orvos-esztétika is felgyorsult, és a kezelések idejét csökkentve alkotta meg a tökéletes megoldásokat.
A rövid, de hatásos módszerek már az 1900-as évek végén feltűntek, de a ma ismert és használt kezelések csak néhány éve váltak népszerűvé. Azóta azonban nők és férfiak ezrei döntöttek ebéd helyet a tökéletes külső mellett. De mégis hogyan?

Az ebédidős kezelések
Ma már több hatásos kezelést találhatunk ráncok ellen, amik kb. 15-30 perc alatt elvégezhetőek. Ezek hosszúsága megegyezik egy dolgozó ember ebédidejével – innen ered az elnevezés.
A kezelések az időn kívül másban is hasonlítanak egymáshoz. Fájdalommentes és minimálisan invazív eljárások, amelyek nem igényelnek műtétet, tehát lábadozási és gyógyulási időre sincs szükség. Azonban az eredmény már rövid időn belül, akár azonnal, vagy b0t0x-kezelés esetén néhány nap múlva látható lesz. Ezért ezek mindenki számára tökéletesek, hiszen bármilyen elfoglaltság vagy munka mellett lehetőség kínálkozik a fiatalodásra.

És milyen kezelések tartoznak ide?
Az ebédidős kezelések tárháza igazán széles, így mindenki megtalálhatja a legideálisabb „időtöltést”.
A ráncok ellen tehetünk a mindössze 15-30 perces hialuronsavas arcfeltöltéssel vagy a  speciálisan mimikai ráncok elleni anyag befecskendezésével: a ráncok kisimulnak, az ajkak teltebbé válnak, a vonások lágyabbak lesznek.

Az FTC bioszálas arckontúr kezelés megemeli a lógó bőrt, így segítve a rövid fiatalodást. Ez a lifting technológiák új generációja, amely során az egyes beépített szálak hármas hatást gyakorolnak a bőrre: kontúrozzák, megújítják és fiatalítják azt. A lifting kezelés másik képviselője, a Duo Lifting szálbehúzás is mindössze néhány percig tart, de tartós megoldást kínál a megereszkedett arc ellen.

Hihetetlen, de mégis igaz! Az ebédidős kezelések mindenkinek lehetőséget biztosítanak, hogy rövid idő alatt éveket fiatalodjanak. Ha Ön is szánna néhány percet önmagára, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Keresse fel szakembereinket, és foglaljon időpontot az Ön számára legideálisabb kezelésre.