“Új, tartós zsírbontó módszer áll alatti zsírpárnák, toka ellen.”


 

Mi az Belkyra?

 

Az emberek 73%-át, férfiakat és nőket egyaránt zavarja a tokája! A Belkyra egy újdonság, az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer engedélyeztetési Hivatal (FDA) által jóváhagyott, epesavat tartalmazó zsírbontó készítmény. A Belkyra egy injekciós, speciálisan az áll alatti zsírlerakódások megszüntetésére irányuló kezelés. Az injekció hatóanyaga a deoxikolsav, mely megbontja a toka zsírsejtjeit. Az így elhalt sejteket a nyirokkeringés szállítja el. A Belkyra klinikailag tesztelt és hatóságilag engedélyezett, sebészeti beavatkozást nem igénylő zsírbontó kezelés az áll kontúrozására, toka csökkentésére.

Klinikailag bizonyítottan hatékonyan tünteti el az áll alatt felhalmozódott zsírpárnákat: Általában már az első kezelést követően is jól  látható a változás. Hatása akár végleges is lehet sebészi beavatkozás és műtéti hegek nélkül.  A mellékhatása minimális.

A Belkyra zsírbontó injekció gyakorlatilag bárkinek javasolt, aki elégedetlen a a nyak, az áll alatti toka rész kinézetével, és valamiért nem alkalmas műtéti beavatkozásra, esetleg ő maga nem szeretne sebészeti eljárást az adott területen.

 

A kezelés menete

 

Ez egy “ebédidős” beavatkozás, 20-30 percet vesz igénybe. A kezelés során a toka és az áll alatti területen kisebb szúrásokkal injekciózzák be a hatóanyagot. A szúrások száma és a felhasznált hatóanyag mennyisége az elbontandó zsír mennyiségétől is függ. Általában már az első kezelést követően is látható a változás, de a végső állapot a beavatkozást követő 4-6 hétben alakul ki. Az esetek nagy részében 1-2 ampullát használunk fel alkalmanként és 1-3 alkalom általában elég szokott lenni a kívánt hatás eléréséhez. Az eredmény a beavatkozást követő 4-6 héten belül alakul ki.

 

Fontos tudnivalók

 

• Terhesség és szoptatás esetén, lázzal járó betegség alatt, illetve ha a kezelendő területen gyulladásos folyamatok vannak, az eljárás NEM végezhető el!
• A kezelt területen zsibbadás, kis mértékű fájdalom, pirosodás, duzzanat kialakulhat.
• A kezelés után 12 óráig kerülje a kozmetikumok használatát, a következő néhány napban kerülje a szaunázást, a napozást, kb.5 napig az intenzív fizikai tevékenységeket, sportolást!
• A kezelés előtt és a kúra során kerülje a vérhígító hatású készítmények szedését pl.: aspirin!

Kezelést végző orvos:

  • Dr. Papp Ildikó
  • Dr. Tóth Veronika
  • Dr. Takács Doloresz
  • Dr. Bognár Péter
  • Dr. Sáfrány György