Új, tartós zsírbontó módszer áll alatti zsírpárnák, toka ellen.

Az emberek 73%-át, férfiakat és nőket egyaránt zavarja a tokája! A Belkyra egy újdonság, az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal (FDA) által jóváhagyott, epesavat tartalmazó zsírbontó készítmény. A Belkyra egy injekciós, speciálisan az áll alatti zsírlerakódások megszüntetésére irányuló kezelés. Az injekció hatóanyaga a deoxikolsav, mely megbontja a toka zsírsejtjeit. Az így elhalt sejteket a nyirokkeringés szállítja el. A Belkyra klinikailag tesztelt és hatóságilag engedélyezett, sebészeti beavatkozást nem igénylő zsírbontó kezelés az áll kontúrozására, toka csökkentésére.

Klinikailag bizonyítottan hatékonyan tünteti el az áll alatt felhalmozódott zsírpárnákat: már két kezelés is hatékonyan, látható eredménnyel bontja le a lerakódott zsírt. Hatása tartós, nem igényel sebészeti beavatkozást, nincsenek műtéti hegek, felépülési időt nem igénylő ebédidős beavatkozás. A mellékhatása minimális.

A Belkyra zsírbontó injekció gyakorlatilag bárkinek javasolt, aki elégedetlen a a nyak, az áll alatti toka rész kinézetével, és valamiért nem alkalmas műtéti beavatkozásra, esetleg ő maga nem szeretne sebészeti eljárást az adott területen.

A kezelés menete
Ez egy “ebédidős” beavatkozás, 20-30 percet vesz igénybe. A kezelés során a toka és az áll alatti területen kisebb szúrásokkal injekciózzák be a hatóanyagot. A szúrások száma és a felhasznált hatóanyag mennyisége az elbontandó zsír mennyiségétől is függ. Általában már az első kezelést követően is látható a változás, de a végső állapot a beavatkozást követő 4-6 hétben alakul ki.

Fontos tudnivalók
• Terhesség és szoptatás esetén, lázzal járó betegség alatt, illetve ha a kezelendő területen gyulladásos folyamatok vannak, az eljárás NEM végezhető el!
• A kezelt területen zsibbadás, kis mértékű fájdalom, pirosodás, duzzanat kialakulhat.
• A kezelés után 12 óráig kerülje a kozmetikumok használatát, a következő néhány napban kerülje a szaunázást, a napozást, kb.5 napig az intenzív fizikai tevékenységeket, sportolást!
• A kezelés előtt és a kúra során kerülje a vérhígító hatású készítmények szedését pl.: aspirin!

A kezelést végző szakorvos:
Dr. Papp Ildikó

Visszahívás kérése


Ára: 
• bevezető ár! 120000 Ft/ampulla