Csodálatos bőr egy ebédszünet alatt, Kim Kardashian kedvenc szépség kezelésével

Nem bírod a tűszúrást, de érdekelnek a bőrfiatalítás eszközei? Ha nem tudod, mivel kezdj, akkor lehet, hogy megtaláltuk számodra a megfelelő szépség kezelést.

Kim Kardashian ragyogó bőre nem a véletlennek köszönhető! A színésznő is ezt az eljárást használja. Az AQUAGOLD Fine Touch egy celebek által is elismert arckezelés, amely a tűszúrások által előidézett kollagén indukció minden előnyét tudja, ám nem jár fájdalommal. Ráadásul olyan gyorsan elvégezhető, hogy akár egy ebédszünet is elegendő rá.

A kezelés hatására összehúzódnak a pórusok, világosabb lesz az arcszín, erőteljes hidratálás éri a bőrt, csökkennek az apró ráncok és általában véve ragyogni fogunk tőle.

 

Hogyan működik?

Az eljárás során ugyan használunk tűket, de semmi ok az aggodalomra. Az eszköz 24 karátos arannyal bevont tűi még az emberi hajszálnál is vékonyabbak, ezért tökéletesen fájdalommentes kezelést biztosítanak érzékenyebb páciensek számára is. A spirál alakú tűk teljesen egyenletes hatóanyag felszívódást tesznek lehetővé a bőr irha rétegében, amely így mélyebbre hatol, mint a mezoterápiás kezelés.

Az AQUAGOLD® Fine Touch™ technológiájának és az értékes hatóanyagoknak köszönhetően maximális anti-aging hatás érhető el. 

Az egyénre szabott hatóanyag koktélban többek között hialuronsav, botox és vitaminok is találhatók, de a pontos összetételt mindig a bőr állapota alapján határozza meg a kezelést végző orvos. A hialuronsav tökéletesen hidratálja és feszessé teszi a bőrünket, a botox a kisebb szarkalábaink és pórusaink simítását éri el, az antioxidáns hatóanyagai üde színt kölcsönöznek az arcunknak.

Mivel a kezelés nem hatol túl mélyre, nem éri el az izom rétegét, ezért különbözik a hagyományos izomlazító kezeléstől. E helyett a botulinum hatóanyag inkább elsimítja a kisebb tökéletlenségeket, az enyhe ráncokat, a kitágult pórusokat, az apró hegeket, a hialuronsav élettelivé teszi a bőrt, a vitaminok pedig megadják neki a ragyogást.

 

Miért érdemes kipróbálni?

Mert fél óra alatt éveket fiatalodhatunk és a bőrünk ragyogni fog. Az AQUAGOLD Fine Touch mindazok számára ideális, akiknek aknés hegeik, tágabb pórusaik és apróbb ráncaik vannak a szem környékén, arcon vagy a homlokon, vagy egyszerűen frissebbnek, fiatalabbnak szeretnének kinézni. Ezzel a kezeléssel olyan hatást érhetünk el, mint amit az injekcióval végzett eljárások brossúráiban láthatunk. Miután az orvos felmérte bőrünk állapotát és összeállította a számunkra legmegfelelőbb hatóanyag koktélt, érdemes a kezelést 2-3 hetente alkalmazni, hogy a lehető legjobb hatást érjük el. Az Aquagold Fine Touch egy szépészeti, bőrápolási rutin, a megfelelő ismétlésnek köszönhetően fejti ki legjobban hatását. 

 

Mire számítsunk a beavatkozás során?

Az eljárást végző szakember eltávolítja a sminket, aztán a homloktól lefelé haladva beledolgozza a koktélt egy kis eszköz segítségével a bőrbe, majd ezt a folyamatot még egyszer megismétli. A kezelés szinte teljesen fájdalommentes, és nem tart tovább 20-30 percnél. Leginkább annyit érzünk majd, mintha valaki erőteljesebben megnyomkodná az arcunkat. 

Utána enyhe bőrpír jelentkezhet egyes pácienseknél, de ez sem törvényszerű. Make-up-ot a kezelés után egy órával lehet feltenni.

 

És az eredmény?

Érdemes türelmesnek lenni, mert három-négy napra szükség van ahhoz, hogy az igazi csoda megtörténjen és a fent leírt ragyogást teljes egészében megtapasztaljuk. Ez a ragyogás a hatóanyagoknak köszönhető. A tűszúrások által eredményezett kollagén stimuláció 6-8 hét múlva éri el maximális hatását és akkorára bőrünk már feszesebb lesz. 

A kezelés jótékony hatása három-négy hónapig tart, de ha rendszeresen megismételjük, akkor ennek hosszabb távú eredményeit is maximálisan élvezhetjük.