Szájfeltöltés hyaluronsavval

Hogyan lehet dúsabb, teltebb ajkunk? – Szájfeltöltés hyaluronsavval

A szájfeltöltés hyaluronsavval napjaink egyik legnépszerűbb szépészeti beavatkozása. Számtalan oka lehet annak, hogy valaki érdeklődik a szájfeltöltési eljárások iránt, de a jelenleg elérhető beavatkozások között mindenki könnyedén megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

A teltebb ajkakra vágyók között az egyik legkedveltebb eljárás a hyaluronsavas szájfeltöltés. A korszerű és kényelmes arcesztétikai kezelés elsősorban az ajkak formázására irányul, de alkalmas az apró szájkörnyéki ráncok eltüntetésére is. A Körúti Orvosi Centrum a hyaluronsavval történő szájfeltöltést azoknak ajánlja, akik változtatni szeretnének ajkaik formáján, teltségén, erősebb vagy szimmetrikusabb szájkontúrra vágynak, illetve el kívánják fedni az öregedés, dohányzás okozta apróbb szájráncokat.

Szajfeltoltes

A hyaluronsavas szájfeltöltés előnyei

A hyaluronsavas szájfeltöltés előnye, hogy alig 20 percig tart és azonnali hatást eredményez. Mivel a szájfeltöltés helyi érzéstelenítéssel történik, a beavatkozás fájdalommentes. A kezelés során a kezelőorvos egy tompa tűt – kanült – alkalmazva viszi be a hyaluronsavat az ajkakba, így az eljárás rendkívül biztonságos: sem az arcszövet, sem az erek nem sérülnek. A hyaluronsavas kezelés egyik legnagyobb előnye, hogy a beavatkozás nem végleges, mivel a töltőanyag körülbelül fél-egy év alatt felszívódik. Átmeneti jellege miatt, a szájfeltöltést követően kisebb eséllyel lépnek fel mellékhatások, mint a végleges beavatkozások esetén, továbbá a száj sem veszít érzékenységéből a kezelést követően. A beavatkozás további előnye, hogy mivel az ajkak a hyaluronsav felszívódását követően visszanyerik eredeti formájukat, egy-egy kezelés alkalmával tetszése szerint kérheti kezelőorvosától ajakkontúrjának módosítását.

Biztonságos megoldás!

A Körúti Orvosi Centrumban a hyaluronsavas szájfeltöltés során a legmodernebb svájci technológiáját és alapanyagokat használják. Az anyag 2005-ös forgalomba hozatala óta a használók nem jelentettek sem granulóma-képződést, sem allergiás mellékhatást.

Árak

  • Szakorvosi vizsgálat : 20000 - 21500 Ft
  • Hyaluronsavas ráncfeltöltés (1 ampulla /ml): 90000 - 120000 Ft