Orvos-esztétikai kezelések

Orvos-esztétikai kezelések

1000 arc- és ajakfeltöltés évente!

Szépségmegoldások a kozmetikától a plasztikáig, műtét nélküli, hatékony fiatalító és fiatalság megőrző arckezelések, műtét nélküli alakformálás és bőrfeszesítés.

  • Széleskörű szépségmegoldások,
  • nemzetközileg elismert, tapasztalt esztétikai bőrgyógyászok,
  • személyre szabott kezelési tervek,
  • ingyenes orvos-esztétikai konzultáció a kezelés megvalósulása esetén,
  • kedvező fizetési konstrukciók,
  • exkluzív, barátságos környezet.

Arcszobrászat – műtét nélküli, hatékony fiatalító és fiatalság megőrző kezelések

Minimálisan invazív orvos-esztétikai beavatkozásaink az arcformád és az arcbőröd fiatalságának visszaadását illetve megőrzését szolgálják. Az orvos-esztétikában az ebédidős, minimálisan invazív eljárások széles skálája megtalálható kínálatunkban az arc, nyak, dekoltázs területén, melyek anti-aging hatással tartják fiatalon bőröd. Az általunk végzett beavatkozások – legyen szó hyaluronsavas feltöltésről, ránckezelésről, vagy lézeres kezelésekről – mindegyike igazodik az egyéni igényeidhez és elvárásaidhoz. Hangsúlyosabbá tesszük ajkaid vagy arccsontod, eltüntetjük bőrhibáid, visszaállítjuk arcbőröd feszességét, fiatalos arcformád, helyreállítjuk az arcod harmóniáját, hogy megnyerő és vonzó külsővel, sugárzó önbizalommal élhesd mindennapjaid.

Testszobrászat – műtét nélküli alakformálás és bőrfeszesítés

A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban az arcesztétikai beavatkozások mellett a testkezelésekkel is állunk rendelkezésedre. Számos szépészeti, vágás nélküli orvos-esztétikai eljárás és technológia található szolgáltatásaink között, amelyek eredményesen feszesítik és fiatalítják a bőröd a különböző testrészeken, hatékonyak a narancsbőr és stria kezelésében, és akár makacs zsírpárnáidtól is megszabadítanak. Testkezeléseink a plasztikai műtétek utókezelésére, illetve az általuk elért eredmények maximalizálására, hosszú távú fenntartására is kiválóan alkalmasak.  Célunk, hogy minden téren biztonságos szépülést tegyünk lehetővé számodra, hogy megerősödött önbizalommal, elégedetten távozhass klinikánkról.

Nemzetközileg elismert, tapasztalt esztétikai bőrgyógyászok

Körúti OrvosEsztétikai Centrum igazgató főorvosa Dr. Papp Ildikó, az arcesztétika világszínvonalú szakértője, szakmájában nemzetközileg is elismert szaktekintély. Tanulmányait Amerika legjobb egyetemein – többek között a Harvardon – végezte, több amerikai bőrgyógyászati klinikán is dolgozott, rendszeres előadója és trénere nemzetközi orvos-esztétikai kongresszusoknak. Ezt a kimagasló szakmai színvonalat képviseli a Körúti OrvosEsztétikai Centrum egész szakorvosi csapata. Biztonságban érezheted magad, mert esztétikai bőrgyógyászaink és az egész személyzet gyakorlott és tapasztalt szakemberekből áll, akik mindent megtesznek azért, hogy a szépészeti beavatkozásokkal a legjobb eredményt érjék el. Magas szintű professzionalizmuson túl empatikus, segítőkész hozzáállással kezeljük pácienseinket. Küldetésünknek tekintjük, hogy pácienseink a szakszerű és hatékony egészségügyi ellátáson túl, mindennemű gondoskodással elégedettek legyenek.

Ingyenes orvos-esztétikai konzultáció a kezelés megvalósulása esetén

A konzultáció remek lehetőség arra, hogy tájékozódj a műtét nélküli szépészeti lehetőségekről. Mivel egy problémára többféle beavatkozással is érhető el eredmény és minden eset más, hasznos információkat kaphatsz az egyedi igényedhez leginkább illeszkedő megoldás megtalálása. A konzultáció során választ kapsz a kezeléssel kapcsolatos összes kérdésedre, orvosaink hitelesen tájékoztatnak lehetőségekről és az elérhető eredményről, illetve a beavatkozás utáni teendőkről. Tanácsokkal látnak el az eredmény hosszú távú fenntartására vonatkozóan is. Minden kérdésedre szakszerű és érthető választ kapsz. A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban ingyenes az orvos-esztétikai konzultáció, amennyiben a beavatkozás a konzultáció napján megvalósul klinikánkon.

Széleskörű szépségmegoldások

Mivel a Körúti OrvosEsztétikai Centrumban kozmetikától a plasztikai sebészetig a szépészeti beavatkozások széles skálája megtalálható, biztos lehetsz benne, hogy a számodra legideálisabb kezelést javasoljuk. Nem neked kell hosszú kutatómunkával megtalálni a céljaidnak megfelelő beavatkozást. Klinikánkon az esztétikai bőrgyógyászok és plasztikai sebészek együttműködve segítenek abban, hogy komplex módon szépülhess és az eredményt hosszú távon fenntartsák. Mivel nálunk minden szépészeti eljárás megtalálható, nem korlátozza semmi a lehetőségeidet és egy helyen szakszerűen felépített kezelési terv szerint maradhatsz sugárzóan szép és fiatal.

Kiváló minőség, innovatív technológiák

Orvosaink folyamatosan nyomon követik az új anti-aging trendeket, a legújabb technikákat és töltőanyagokat a minimálisan invazív beavatkozások terén, hogy pácienseinket mindig a számukra legmegfelelőbb módon tudják kezelni. Kutatják a forradalmi technikákat, ezáltal a legmodernebb eljárásokat hozzák el hazánkba. Első osztályú, kiváló, prémium minőségű feltöltő anyagokkal és szálakkal dolgozunk. A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban minden feltétel adott ahhoz, hogy biztonságos körülmények között a szépülhess.

Személyre szabott kezelési tervek

Mivel az arc öregedési folyamata több szinten – a bőr, az izmok, a zsírszövet szintjén – zajlik, orvos-esztétikai kezeléseink is több szinten célozzák meg e folyamat lelassítását. Rendkívül széles spektrumú kezeléseinkből személyre szabott kezelési tervet állítunk össze, mellyel a korodat, az igényeidet és lehetőségeidet figyelembe véve építjük egymásra a kezeléseket, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el. Az így kialakított személyre szabott kezelési tervvel hatékonyan tartjuk fiatalon arcod, vagy állítjuk vissza fiatalkori arcvonásaidat és bőröd feszességét. A folyamatos karbantartással és szakszerű bőrápolással az elért eredmény hosszútávon fenntartható.

Kedvező fizetési konstrukciók

Klinikánkon a szépség mindenki számára elérhető. Nem szükséges hosszas előtakarékoskodás, hogy elérd a vágyott eredményt. Számos egészségpénztárral állunk kapcsolatban, és a helyszínen szerződött pénzügyi szolgáltatónk által biztosított részletfizetési lehetőségekkel állunk rendelkezésedre. Az igénybe vett összeg nagyságától és a számodra megfelelő futamidőtől függően személyre szabott ajánlatot készítünk. Rugalmas konstrukcióink a törlesztést illetően kiszámíthatóságot és tervezhetőséget biztosítanak számodra.

Exkluzív, barátságos környezet

Magas színvonalú, minőségi szolgáltatásainkat exkluzív, barátságos kialakítású környezetben nyújtjuk, ahol kellemesen érezheted magad a kezelés alatt. Munkánkat páciensközpontú szemlélettel, empátiával, diszkrécióval végezzük. A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban kellemes légkör és személyes odafigyelés vesz körül.

A Fortune Magazine kutatásai szerint az ápolt és vonzó emberek 15-20%-kal sikeresebbek és elégedettebbek az élet minden területén. A jó megjelenés pozitívan befolyásolja közérzetünket, ezáltal magabiztossá tesz a munkahelyünkön, a magánéletünkben és a társasági életünkben is. A Körúti OrvosEsztétikai Centrum széles körű, személyre szabott orvos-esztétikai szolgáltatásaival járul hozzá ahhoz, hogy még vonzóbbá és megnyerőbbé, ezáltal sikeresebbé válj üzleti tevékenységedben és a magánéletben egyaránt.

Időpontfoglalás

Árak

  • Szakorvosi vizsgálat - Dr. Papp Ildikó konzultációs díja: 20000 Ft
  • Belkyra kezelés /1 ampulla: 120000 Ft