Orvos-esztétikai kezelések

 

1000 arc- és ajakfeltöltés évente!

Szépségmegoldások a kozmetikától a plasztikáig, műtét nélküli, hatékony fiatalító és fiatalság megőrző arckezelések, műtét nélküli alakformálás és bőrfeszesítés.

  • Széleskörű szépségmegoldások,
  • nemzetközileg elismert, tapasztalt esztétikai bőrgyógyászok,
  • személyre szabott kezelési tervek,
  • ingyenes orvos-esztétikai konzultáció a kezelés megvalósulása esetén,
  • kedvező fizetési konstrukciók,
  • exkluzív, barátságos környezet.

Arcszobrászat – műtét nélküli, hatékony fiatalító és fiatalság megőrző kezelések

Minimálisan invazív orvos-esztétikai beavatkozásaink az arcformád és az arcbőröd fiatalságának visszaadását illetve megőrzését szolgálják. Az orvos-esztétikában az ebédidős, minimálisan invazív eljárások széles skálája megtalálható kínálatunkban az arc, nyak, dekoltázs területén, melyek anti-aging hatással tartják fiatalon bőröd. Az általunk végzett beavatkozások – legyen szó hyaluronsavas feltöltésről, ránckezelésről, vagy lézeres kezelésekről – mindegyike igazodik az egyéni igényeidhez és elvárásaidhoz. Hangsúlyosabbá tesszük ajkaid vagy arccsontod, eltüntetjük bőrhibáid, visszaállítjuk arcbőröd feszességét, fiatalos arcformád, helyreállítjuk az arcod harmóniáját, hogy megnyerő és vonzó külsővel, sugárzó önbizalommal élhesd mindennapjaid.

Testszobrászat – műtét nélküli alakformálás és bőrfeszesítés

A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban az arcesztétikai beavatkozások mellett a testkezelésekkel is állunk rendelkezésedre. Számos szépészeti, vágás nélküli orvos-esztétikai eljárás és technológia található szolgáltatásaink között, amelyek eredményesen feszesítik és fiatalítják a bőröd a különböző testrészeken, hatékonyak a narancsbőr és stria kezelésében, és akár makacs zsírpárnáidtól is megszabadítanak. Testkezeléseink a plasztikai műtétek utókezelésére, illetve az általuk elért eredmények maximalizálására, hosszú távú fenntartására is kiválóan alkalmasak.  Célunk, hogy minden téren biztonságos szépülést tegyünk lehetővé számodra, hogy megerősödött önbizalommal, elégedetten távozhass klinikánkról.

Nemzetközileg elismert, tapasztalt esztétikai bőrgyógyászok

Körúti OrvosEsztétikai Centrum igazgató főorvosa Dr. Papp Ildikó, az arcesztétika világszínvonalú szakértője, szakmájában nemzetközileg is elismert szaktekintély. Tanulmányait Amerika legjobb egyetemein – többek között a Harvardon – végezte, több amerikai bőrgyógyászati klinikán is dolgozott, rendszeres előadója és trénere nemzetközi orvos-esztétikai kongresszusoknak. Ezt a kimagasló szakmai színvonalat képviseli a Körúti OrvosEsztétikai Centrum egész szakorvosi csapata. Biztonságban érezheted magad, mert esztétikai bőrgyógyászaink és az egész személyzet gyakorlott és tapasztalt szakemberekből áll, akik mindent megtesznek azért, hogy a szépészeti beavatkozásokkal a legjobb eredményt érjék el. Magas szintű professzionalizmuson túl empatikus, segítőkész hozzáállással kezeljük pácienseinket. Küldetésünknek tekintjük, hogy pácienseink a szakszerű és hatékony egészségügyi ellátáson túl, mindennemű gondoskodással elégedettek legyenek.

Ingyenes orvos-esztétikai konzultáció a kezelés megvalósulása esetén

A konzultáció remek lehetőség arra, hogy tájékozódj a műtét nélküli szépészeti lehetőségekről. Mivel egy problémára többféle beavatkozással is érhető el eredmény és minden eset más, hasznos információkat kaphatsz az egyedi igényedhez leginkább illeszkedő megoldás megtalálása. A konzultáció során választ kapsz a kezeléssel kapcsolatos összes kérdésedre, orvosaink hitelesen tájékoztatnak lehetőségekről és az elérhető eredményről, illetve a beavatkozás utáni teendőkről. Tanácsokkal látnak el az eredmény hosszú távú fenntartására vonatkozóan is. Minden kérdésedre szakszerű és érthető választ kapsz. A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban ingyenes az orvos-esztétikai konzultáció, amennyiben a beavatkozás a konzultáció napján megvalósul klinikánkon.

Széleskörű szépségmegoldások

Mivel a Körúti OrvosEsztétikai Centrumban kozmetikától a plasztikai sebészetig a szépészeti beavatkozások széles skálája megtalálható, biztos lehetsz benne, hogy a számodra legideálisabb kezelést javasoljuk. Nem neked kell hosszú kutatómunkával megtalálni a céljaidnak megfelelő beavatkozást. Klinikánkon az esztétikai bőrgyógyászok és plasztikai sebészek együttműködve segítenek abban, hogy komplex módon szépülhess és az eredményt hosszú távon fenntartsák. Mivel nálunk minden szépészeti eljárás megtalálható, nem korlátozza semmi a lehetőségeidet és egy helyen szakszerűen felépített kezelési terv szerint maradhatsz sugárzóan szép és fiatal.

Kiváló minőség, innovatív technológiák

Orvosaink folyamatosan nyomon követik az új anti-aging trendeket, a legújabb technikákat és töltőanyagokat a minimálisan invazív beavatkozások terén, hogy pácienseinket mindig a számukra legmegfelelőbb módon tudják kezelni. Kutatják a forradalmi technikákat, ezáltal a legmodernebb eljárásokat hozzák el hazánkba. Első osztályú, kiváló, prémium minőségű feltöltő anyagokkal és szálakkal dolgozunk. A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban minden feltétel adott ahhoz, hogy biztonságos körülmények között a szépülhess.

Személyre szabott kezelési tervek

Mivel az arc öregedési folyamata több szinten – a bőr, az izmok, a zsírszövet szintjén – zajlik, orvos-esztétikai kezeléseink is több szinten célozzák meg e folyamat lelassítását. Rendkívül széles spektrumú kezeléseinkből személyre szabott kezelési tervet állítunk össze, mellyel a korodat, az igényeidet és lehetőségeidet figyelembe véve építjük egymásra a kezeléseket, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el. Az így kialakított személyre szabott kezelési tervvel hatékonyan tartjuk fiatalon arcod, vagy állítjuk vissza fiatalkori arcvonásaidat és bőröd feszességét. A folyamatos karbantartással és szakszerű bőrápolással az elért eredmény hosszútávon fenntartható.

Kedvező fizetési konstrukciók

Klinikánkon a szépség mindenki számára elérhető. Nem szükséges hosszas előtakarékoskodás, hogy elérd a vágyott eredményt. Számos egészségpénztárral állunk kapcsolatban, és a helyszínen szerződött pénzügyi szolgáltatónk által biztosított részletfizetési lehetőségekkel állunk rendelkezésedre. Az igénybe vett összeg nagyságától és a számodra megfelelő futamidőtől függően személyre szabott ajánlatot készítünk. Rugalmas konstrukcióink a törlesztést illetően kiszámíthatóságot és tervezhetőséget biztosítanak számodra.

Exkluzív, barátságos környezet

Magas színvonalú, minőségi szolgáltatásainkat exkluzív, barátságos kialakítású környezetben nyújtjuk, ahol kellemesen érezheted magad a kezelés alatt. Munkánkat páciensközpontú szemlélettel, empátiával, diszkrécióval végezzük. A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban kellemes légkör és személyes odafigyelés vesz körül.

A Fortune Magazine kutatásai szerint az ápolt és vonzó emberek 15-20%-kal sikeresebbek és elégedettebbek az élet minden területén. A jó megjelenés pozitívan befolyásolja közérzetünket, ezáltal magabiztossá tesz a munkahelyünkön, a magánéletünkben és a társasági életünkben is. A Körúti OrvosEsztétikai Centrum széles körű, személyre szabott orvos-esztétikai szolgáltatásaival járul hozzá ahhoz, hogy még vonzóbbá és megnyerőbbé, ezáltal sikeresebbé válj üzleti tevékenységedben és a magánéletben egyaránt.


Orvosaink

Dr. Papp Ildikó

Dr. Papp Ildikó

Orvosigazgató - vezető orvosesztétikai bőrgyógyász
Dr. Halmy Csaba

Dr. Halmy Csaba

Plasztikai sebész
Dr. Tóth Veronika

Dr. Tóth Veronika

Bőr- és nemigyógyász - esztétikai bőrgyógyász

Áraink

KONZULTÁCIÓ, KONTROLLVIZSGÁLAT
Esztétikai konzultáció: 34.000 Ft
Vezető esztétikai konzultáció - Dr Papp: 35.000 Ft
Esztétikai kontrollvizsgálat: 20.000 Ft
Angol nyelvű lelet: 25.000 Ft
HYALURONAVAS KEZELÉSEK, BEVAVATKOZÁSOK (Kizárólag a legmagasabb minőségű és tisztaságú hyaluronsavakkal dolgozunk. A végső ár a betölttött anyag mennyiségétől függ.)
Hyaluronsavas ráncfeltöltés, arcfiatalítás (1ml /ampulla): 120.000 Ft
Arcfeltöltés, arcformázás - arccsont kiemelése, arc- és állív kiemelése (1ml /ampulla): 120.000 Ft
Szem alatti karikák feltöltése (1ml/ampulla): 130.000 Ft
Orrformázás hyaluronsavval: 65.000 Ft-tól
Ajakfeltöltés, ajakformázás : 120.000 Ft-tól
Állvolumen pótlás (1ml /ampulla): 120.000 Ft-tól
Mellbimbó kiemelés hyaluronsavval (1ml /ampulla): 120.000 Ft-tól
Hylase beavatkozás: hyaluronsav feloldása, arckorrekció (alkalom): 60.000 Ft
HArmonyCA ( 1 ampulla:1,25 ml) : 180.000 Ft
Karisma kezelés (2 alkalom): 220.000 Ft
RADIESSE RÁNCFELTÖLTÉS (1,5ml /ampulla): 170.000 Ft
SKIN BOOSTER KEZELÉSEK
Exosome kezelés (arc/haj/kéz - 2ml): 150.000 Ft
Exosome kezelés (arc+nyak -3ml): 225.000 Ft
Exosome kezelés (arc+nyak+dekoltázs - 4ml): 320.000 Ft
Exosome kezelés (2 alkalmas bérlet, arc/haj/kéz - 2ml/alkalom): 270.000 Ft
Exosome kezelés (2 alkalmas bérlet, arc+nyak, - 3ml/alkalom): 405.000 Ft
Exosome kezelés (2 alkalmas bérlet, arc+nyak+dekoltázs - 4ml/ alkalom): 576.000 Ft
Exosome kezelés (3 alkalmas bérlet, arc/haj/kéz - 2ml/alkalom): 360.000 Ft
Exosome kezelés (3 alkalmas bérlet, arc+nyak - 3ml/alkalom): 540.000 Ft
Exosome kezelés (3 alkalmas bérlet, arc+ nyak+ dekoltázs - 4ml/alkalom): 768.000 Ft
Exosome kezelés + PRP (arc/haj): 200.000 Ft
Profihlo skinbooster kezelés (2 alkalom): 210.000 Ft
VOLITE - hyaluronsavas skin booster kezelés (1 ampulla): 95.000 Ft
VOLITE - hyaluronsavas skin booster kezelés (2 ampulla): 180.000 Ft
EJAL 40 skin booster kezelés (1 alkalom): 90.000 Ft
EJAL 40 skin booster kezelés (3 alkalmas bérlet): 240.000 Ft
NUCLEOFILL arc / haj kezelés (1 alkalom): 80.000 Ft
NUCLEOFILL arc / haj kezelés (4 alkalmas bérlet): 280.000 Ft
Illuma PN Booster - 1 alkalom: 110.000 Ft
Illuma PN Booster - 3 alkalom: 280.000 fT
HyaRepair Skin booster - 1 alkalom: 80.000 Ft
HyaRepair Skin booster - 3 alkalom: 200.000 Ft
LaPuroon Skin Booster - 1 alkalom: 70.000 Ft
LaPuroon Skin Booster - 3 alkalom: 170.000 Ft
Profhilo body testkezelés (dekoltázs, kézfej, térd, felkar, has alja, fenék, vagy belső comb): 220.000 Ft / 2 alkalom
AQUAGOLD bőrrfiatalító kezelés arany mikrotűs fejjel - orvos által végzett: 144.000 Ft/alkalom
RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉSEK BOTULIN TOXINNAL (BOTOXSZAL), MIMIKAI RÁNCOK KEZELÉSE
1 régió - mindkét oldal szem körül/szemöldök között/homlok): 68.000 Ft
2 régió - mindkét oldal szem körül/szemöldök között/homlok): 105.000 Ft
3 régió - mindkét oldal szem körül/szemöldök között/homlok): 125.000 Ft
További 3 kiválasztott kiegészítő terület (áll, bunny, szemöldökemelés, ajaksarokemelés, orrcsúcs): 68.000 Ft
Arcvékonyítás: 110.000 Ft
Nyakfiatalítás: 68.000 Ft
Barbinyak, trapéz izom kezelése: 110.000 Ft
Dermalift, arcemelés : 85.000 Ft
Áll kiemelése: 29.000 Ft
Szájzug emelése: 29.000 Ft
Orrcsúcs emelése: 29.000 Ft
Szemöldökemelés (csak nőknél): 29.000 Ft
Mezob0t0x kezelés: 68.000 Ft
MEZOTERÁPIA HYALURONSAVAS KOMBINÁLT GÉPI KEZELÉSEK
Mezoterápia orvosi tűvel, koncentrált hyaluronsavval arc / nyak / dekoltázs / kézfej (1 ampulla ára): 65.000 Ft
Mezoterápia hajas fejbőrön (1 alkalom): 38.000 Ft
Mezoterápia hajas fejbőrön - 3 alkalmas bérlet: 116.000 Ft
Mezoterápia hajas fejbőrön - 6 alkalmas bérlet: 222.000 Ft
Teljes arc vitaminos anti ageing mezoterápia (1 alkalom): 52.000 Ft
Teljes arc hyaluron savas mezoterápia (1 alkalom): 74.000 Ft
Szem környék mezoterápia (1 alkalom): 27.000 Ft
Szem környék mezoterápia - 6 alkalmas bérlet: 123.000 Ft
MIKROTŰS - RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉSEK
Scarlet/Onix arckezelés régiónként 1 terület: arc / nyak/ dekoltázs (1 alkalom) - orvos végzi: 195.000 Ft
Scarlet testkezelés, striák kezelés - régiónként (1 régió=2 tenyér nagyság) - orvos végzi: 192.000 Ft
Scarlet testkezelés, striák kezelése (3 alkalmas bérlet) - orvos végzi: 495.000 Ft
FRAKCIONÁLT LÉZERES KEZELÉSEK
Teljes arc: 138.000 Ft
Orcák: 66.000 Ft
Alsó, felső szemhéj: 66.000 Ft
Száj körül: 66.000 Ft
Nyak: 108.000 Ft
Dekoltázs: 144.000 Ft
Nyak és dekoltázs: 222.000 Ft
Kézfej (2 db): 144.000 Ft
Arc és dekoltázs: 228.000 Ft
Arc és nyak: 216.000 Ft
Arc, nyak és dekoltázs: 276.000 Ft
Hegkezelések: egyéni ár konzultáció alapján
HÁMLASZTÁSOK
TCA hámlasztás, 15%-kos SkinTech triklorecetsavval: 71.000 Ft
Retinolos, Yessner hámlasztás: 71.000 Ft
Fenol TCA hámlasztás: 130.000 Ft
HYDROBALANCE KEZELÉSEK
Hydrobalance kezelés (1 alkalom): 80.000 Ft
Hydrobalance kezelés (3 alkalmas bérlet): 187.000 Ft
BIO FELSZÍVÓDÓ SZÁLAK - FACE LIFITING SZÁLAKKAL
Kollagén stimuláló, bőrtömörítő szálazás régiónként: 174.000 Ft
Teljes arcemelés Cog /Aptos szálakkal: 450.000 Ft
Silhouette Soft arcemelő felszívódó szálak - 2 szál: 340.000 Ft
Silhouette Soft arcemelő felszívódó szálak - 4 szál: 598.000 Ft
Silhouette Soft arcemelő felszívódó szálak - 8 szál: 940.000 Ft
Silhouette Soft arcemelő felszívódó szálak - 10 szál: 1.270.000 Ft
Silhouette Soft arcemelő felszívódó szálak - 12 szál: 1.490.000 Ft
Silhouette Soft arcemelő felszívódó szálak - 16 szál: 1.450.000 Ft
IZZADÁSGÁTLÓ KEZELÉSEK
Izzadásgátló kezelés botulin toxinnal (botoxszal) : 145.000 Ft
ONIX lézeres izzadásgátlás első kezelés ára (A kezelés előtt konzultáció szükséges, amelynek ára később beszámításra kerül az első kezelésbe.): 420.000 Ft
ONIX lézeres izzadásgátlás második kezelés ára (Az első kezelés után 2 hónappal később egy ingyenes kontrollra kerül sor. A 2. kezelés szükségessége egyénfüggő, csak abban az esetben van rá szükség ha a kontrollvizgálat ezt indokolttá teszi. ): 150.000 Ft
Scarlet izzadásgátló kezelés (3 alkalom szükséges): 495.000 Ft
PLAZMA JET KEZELÉSEK
alsó szemhéj: 150.000 Ft
felső szemhéj: 150.000 Ft
szarkalábak, homlok-és ajak körüli ráncok: 150.000 Ft
ZSÍROLDÓ ÉS CELLULIT KEZELÉSEK
Alidya cellulit kezelés - enyhe cellulit esetén (1 ampulla): 54.000 Ft
Alidya cellulit kezelés - közepesen erős cellulit esetén (2 ampulla): 94.000 Ft
Alidya cellulit kezelés - súlyos cellulit esetén (3 ampulla): 138.000Ft
Aqualyx zsíroldó kezelések (1 ampulla ára): 82.000 Ft
Aqualyx zsíroldó kezelések (2 ampulla ára): 132.000 Ft
Aqualyx zsíroldó kezelések (3 ampulla ára): 204.000 Ft
Belkyra kezelés (1 ampulla): 130.000 Ft
Kabelline kezelés (0,5 ml): 35.000 Ft
PRP KEZELÉS (DRAKULA TERÁPIA)
Arc kezelés: 120.000 Ft
Arc, nyak és dekoltázs: 199.000 Ft
Arc, nyak és dekoltázs - 3 alkalom: 469.000 Ft
Hajas fejbőr: 120.000 Ft
Hajas fejbőr (3 alkalom) : 299.000 Ft
Arc és hajas fejbőr: 174.000 Ft
KOMBINÁLT ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK
Scarlet és PRP (Drakula) kezeléssel ( 1 alkalom): 240.000 Ft
Scarlet és PRP (Drakula) kezeléssel ( 3 alkalmas): 636.000 Ft
PRP + Exosome kezelés arcra: 200.000 Ft
PRP + Exosome kezelés hajra: 200.000 Ft
Frakcionált lézer teljes arc kezelés és PRP (Drakula) kezelés: 210.000 Ft
FTC bioszálak és PRP (Drakula) kezelés (1 régió): 228.000 Ft
FTC bioszálak és PRP (Drakula) kezelés (teljes arc): 430.000 Ft
Hylase oldás (1ampulla): 60.000 Ft
HIFU KEZELÉSEK
HIFU arc - orvos által végzett: 360.000 Ft
HIFU arc+nyak területe - orvos által végzett: 450.000 Ft
IPL rosacea és értágulat kezelés - orr és környéke: 36.000 Ft
IPL rosacea és értágulat kezelés - orr és környéke - 3 alkalmas bérlet: 99.000 Ft
IPL rosacea és értágulat kezelés - áll és orca : 49.000 Ft
Rosacea és értágulat kezelés - áll és orca 3 alkalom: 119.000 Ft
IPL rosacea kezelés 1 alkalom - orca : 50.000 Ft
IPL rosacea kezelés 3 alkalom orca - bérlet : 125.000 Ft
IPL rejuvenáció kezelés - teljes arc: 50.400 Ft
IPL rejuvenáló kezelés arcra, nyakra és dekoltázsra: 61.200 Ft
IPL rejuvenáció kezelés arc + értágulat / pigmentáció: 61.200 Ft
IPL rejuvenáció kezelés + hámlasztás + maszk - 3 alkalmas bérlet: 184.800 Ft
IPL rejuvenáló kezelés arcra, nyakra és dekoltázsra - 3 alkalmas bérlet: 166.800 Ft