Lézeres kezelések

Frakcionált lézeres kezelés, Gentle lézerkezelés, pigmentfoltok eltávolítása.

A lézeres és egyéb gépi (rádiófrekvenciás, ultrahangos) kezeléseink gyors, fájdalommentes és hosszú távú megoldást jelentenek mind a bőregyenetlenségek eltüntetésére, mind a bőrfiatalításra. Az idő előrehaladtával csökken bőrünkben a kollagén- és rugalmas rostok termelődése, ezzel párhuzamosan csökken a bőr feszessége, bőr alatti kötőszövetek sorvadása következtében bőrünk meglazul, és a gravitáció hatására lógni kezd. Az idő múlásával a bőr regenerálódási képessége is egyre csökken, így a bőrhibák egyre láthatóbbak és maradandóbbak.
Lézeres és egyéb korszerű gépi arckezeléseink (frakcionált lézeres kezelés, Gentle lézeres kezelés, IPL, Scarlet mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés, HIFU magas intenzitású fókuszált ultrahangos kezelés, stb.) a bőr természetes folyamatainak stimulálásával újratermelődésre készteti a kötőszövetek feszességért felelős kollagén rostokat. Az egyes kezelések a bőr különböző rétegeiben fejtik ki hatásukat, így a kezeléseket egymásra építve a bőr összes rétege megújítható, fiatalon tartható.
Lézeres kezeléseink javasoltak zavaró bőrhibák (pattanások utáni hegek, hajszálerek, pigmentfoltok, bőregyenetlenségek) kezelésére, a bőr rugalmasságának, teltségének megőrzésére és visszaállítására.

Kezelések:

Árak
Szakorvosi vizsgálat, konzultáció (beavatkozás azonnali elvégzése esetén ingyenes) 14 000 Ft
Szakorvosi kontroll vizsgálat 10 000 Ft
Próbakezelés 18 000 Ft
Éranyajegy, Rubin naevus, angioma, angiofibroma lézeres kezelése
1 db 13 000 Ft
2-5 db 20 000 Ft
6-10 db 25 000 Ft
11-20 db 32 000 Ft
21 db-tól 40 000 Ft-tól


Frakcionált lézeres arckezelés alkalmazható az arc, nyak, kéz, dekoltázs bőrén egyaránt. Eredményes lehet az arcon pattanásos hegek, szem körüli ráncok kezelésében, a bőr fénykárosodásának és öregedésének első jeleinek megjelenése esetén, a felsorolt területek bőrének felfrissítésére, fiatalítására, valamint tág pórusok összehúzására és a faggyútermelés szabályozására is.
A frakcionált lézeres arckezelést férfiak és nők esetében egyaránt alkalmazzuk. Ideális megoldás mindazok számára, akik nem engedhetik meg, hogy néhány napnál többet kiessenek a munkából.
A frakcionált lézerrel történő arckezelés, bőrfiatalítás hatására új kollagén képződik (a kezelést követő 6 hónapon át). A bőr feszesebb lesz, a ráncok kisimulnak, a pattanás utáni hegek és pigment-egyenetlenségek jelentős mértékben javulnak, a pórusméret csökken, a bőr felfrissül, megfiatalodik, üdébbé válik.
A frakcionált lézeres test és arckezelés menete
Lézeres test- és/vagy lézeres arckezelés előtt szakorvosi konzultáció szükséges. A kezelés járóbeteg beavatkozás, amelynek időtartama a kezelési terület nagyságától függ. Egy teljes arckezeléshez csupán 20-30 perc szükséges. A kezelés során helyi érzéstelenítést alkalmazunk.
A frakcionált lézerrel szinte mindegyik bőrterület kezelhető, mindenekelőtt az arc, a nyak, a dekoltázs, a kar, a kéz. Már az első kezelés után jó eredményeket érünk el. Szükség esetén 6-8 hét után a kezelést megismételjük.
Hány lézerkezelés optimális?
Már az első lézerkezelés után a bőrkép jelentős javulását látjuk. Egy, a megbeszéltek szerinti, valamivel agresszívebb kezeléssel hatalmas javulást lehet elérni, egy kezelés után 50-60%-osat. Ettől kezdve legtöbb esetben további 1-3 alkalom szükséges legalább 4 hetes, de inkább 5-6 hetes szünetekkel. Figyelembe kell venni, hogy a lassú, 10-12 hetes kollagénfelépítés miatt az optimális eredmény csak 3 hónap után látható.
Árak
javasolt kezelések száma 2-5 alkalom, a megadott ár 1 alkalomra vonatkozik
Teljes arc 95 000 Ft
Orcák 50 000 Ft
Alsó, felső szemhéj 50 000 Ft
Száj körül 50 000 Ft
Arc + dekoltázs 160 000 Ft
Arc + nyak 160 000 Ft
Arc + nyak + dekoltázs 215 000 Ft
Nyak 85 000 Ft
Dekoltázs 85 000 Ft
Nyak + dekoltázs 150 000 Ft
Kézfej 2 db 70 000 Ft
Teljes arc 3 alkalmas bérlet 250 000 Ft
Hegkezelés (nagyságtól függően) egyéni ár
Kezeléseinket férfiaknak is ajánljuk!


Gentle lézeres arckezelés a felszíni bőrhibák, hegek, felületes pigmentfoltok és a finomráncok eltávolítására! Tökéletes megoldást jelent a Gentle lézeres arckezelés, mert az innovatív és kíméletes bőrgyógyászati-kozmetológiai megoldás során lézerfénnyel kiváltott hatás eredményeként fokozódik a kollagéntermelés a bőr mélyebb rétegeiben is, így a bőr állaga jelentősen javul, felfrissül. Az egyénre szabható kezelés gyors és kimagaslóan hatékony, az eredmény pedig bőrfelszíni sérülés nélkül érhető el.
A Gentle lézeres arckezelés gyorsan és hatékonyan javítja a bőr textúráját, kíméletesen fiatalít, miközben lifting hatással is bír. Eltávolítja a felületes bőrhibákat, mint aknék, hegek, finomráncok. A kezelés mellékhatásokkal nem jár, nőknek és férfiaknak egyaránt hatékony megoldást nyújt.

A Gentle lézeres arckezelés látványos eredményeként:
Javul a bőr textúrája: a bőr egészségesebb, feszesebb lesz
A ráncok kisimulnak, amely hatás fiatalosabb megjelenést kölcsönöz
A pattanások és egyéb sérülések okozta hegek csökkennek
A tág pórusok összehúzódnak
A Gentle lézeres kezelés előnye a hagyományos lézeres arckezeléssel szemben, hogy non-ablatív, azaz bőrsérülés nélküli eljárás. Hatását kettős feszesítéssel éri el: a lézerfény két mélységben, célzottan és biztonságosan melegíti fel a bőrt, ezzel fokozva a kollagén termelését. A kezelt területen jelentősen fokozódik a kollagénszintézis, új kollagénhálózat alakul ki, térfogatnövelő hatás következtében a szövetek visszanyerik teltségüket, a bőr feszesebbé válik.
A bőrfeszesítés eredménye már 5-6 nap múlva, az első kezelést követően, a bőrfiatalítás eredménye pedig már négy héten belül látható. A kezelés végeredményeként bőre üde, egészséges, kellemes tapintású, egyenletesebb színű és fiatalosabb lesz. Tartós eredményhez 3-5 kezelésre van szükség, amelyeket 4-6 hetente lehet ismételni. Ezt az elváltozás kiterjedtsége, mértéke, illetve egyéni igényei szabják meg.
Árak
Gentle lézeres arckezelés – teljes arc
Teljes arc 1. alkalom 170 000 Ft
Teljes arc 2. alkalom 150 000 Ft
Teljes arc 3. alkalom 130 000 Ft
Teljes arc 3 alkalmas bérlet 435 000 Ft
Teljes arc 5 alkalmas bérlet 550 000 Ft
Gentle lézeres kezelés – régiónként
1. alkalom (homlok, vagy szemkörnyéke, vagy szájkörnyéke) 85 000 Ft
2. alkalom (homlok, vagy szemkörnyéke, vagy szájkörnyéke) 65 000 Ft
3. alkalom (homlok, vagy szemkörnyéke, vagy szájkörnyéke) 55 000 Ft
3 alkalom (homlok, vagy szemkörnyéke, vagy szájkörnyéke) 190 000 Ft
5 alkalom (homlok, vagy szemkörnyéke, vagy szájkörnyéke) 270 000 Ft


PIGMENTFOLTOK ELTÁVOLÍTÁSA LÉZERREL
Sokunkat zavarnak a bőrünkön megjelenő zavaró pigmentfoltok, amelyek kialakulhatnak akár túlzott napozás, UV sugárzás, vegyi anyagok hatására is. Emellett számos, különböző eredetű pigmentfolt létezik: májfolt, szeplő, időskori pigmentfolt. A pigmentfoltok napjainkban már igen hatékonyan kezelhetők lézer segítségével.
Hogyan hat a lézer pigmentfoltok esetén?
A lézer rövid ideig tartó, azonban nagy energiájú impulzusokat bocsájt a pigmentfoltos bőrre, miközben azok a pigmentfoltok melaninjában elnyelődnek és szétrobbantják azokat. A hő hatására összehúzódik a bőr, fokozódik a kollagéntermelés. A pigmentszemcsék a bőr felmelegedése nélkül robbannak fel, ezzel megakadályozva a hegképződést. A bőrfelület gyorsan regenerálódik ezzel segítve a hámréteg újraképződését.
A kezelés előnye, hogy gyors, hatékony és biztonságos, hegek, színeltérés vagy sebek hátrahagyása nélkül, fájdalommentesen távolítja el a pigmentfoltokat. Az eredmény már 1-3 kezelés után is igen látványos, a bőr rendkívül gyorsan regenerálódik. Alkalmazható az arc, nyak, dekoltázs, kézfej és a hát bőrének kezelésére is.
Az eltávolítás előtti 2 hétben javasolt kerülni a napozást, szoláriumozást, illetve a megelőző 1 hétben a barnító krémek használata sem ajánlott. Az eltávolítás után fontos a hatékony fényvédő használata, illetve kerülni kell a szaunázást 2 hétig, a napozást, szoláriumozást pedig 3 hónapig.
Hogyan végezzük a pigmentfolt eltávolítást?
Kisebb felület kezelése esetén érzéstelenítés nélkül (kérésre érzéstelenítéssel), nagyobb felület esetén érzéstelenítéssel végezzük az eltávolítást, ezáltal a kezelés nem jár fájdalommal. A beavatkozás időtartama a foltok nagyságától és számától is függ, kb. 5-20 percet vesz igénybe.

Rendelőnkben többféle lézerrel távolítjuk el a pigmentfoltokat, májfoltokat. A bőrből kiemelkedő foltok eltávolításához CO2 lézert alkalmazunk, míg a felületes bőrhibák esetén (kézen is) frakcionált lézert használunk. A nem öregségi, hanem hormonális eredetű foltokat (pl.: terhesség miatt), továbbá a szem és száj környékén megjelenő bőrhibákat Q-kapcsolt lézerrel vagy kombinált kezeléssel orvosoljuk.
A kezelést megelőző konzultáción az orvos meghatározza, hogy mely lézeres kezelés a legalkalmasabb és a pontos ár is ekkor dől el.
Milyen eredménnyel jár a lézeres pigmentfolt eltávolítás?
-A pigmentfolt az első beavatkozás után azonnal kivilágosodik.
-A lézeres eltávolítással amellett, hogy a pigmentfoltok halványodnak, eltűnnek, a bőr feszesebbé, bársonyosabbá válik, a pórusok összehúzódnak, a bőr textúrája finomabb lesz, minősége javul, a felszíni ráncok kisimulnak.
A megfelelő eredmény eléréséhez kb. 1-3 kezelés szükséges. A kezeléseket 8 hetente ismételjük.
Milyen szövődményeket tapasztalhatsz a pigmentfoltok eltávolítása után?
A kezelés csak ritka és enyhe, rövid ideig tartó szövődményekkel járhat. A kezelés után fehéres elszíneződés jelenik meg a kezelt területen, majd bőrpír, duzzanat, égő érzés alakulhat ki, mely pár óra alatt elmúlik. A kezelés után néhány napig tartó pörkképződés, hámlás jelentkezik.
Mikor nem javasolt a lézeres pigmentfolt eltávolítás?
-terhesség, szoptatás ideje alatt
-ha nem tudod elkerülni a napozást
-ha a kezelendő bőrfelszínen fertőzés van
-kóros hegesedésre való hajlam esetén
-cukorbetegség, epilepszia, autoimmun megbetegedés, kötőszöveti megbetegedés, immunszuppresszív kezelés esetén
-ha korábbi lézeres kezelés során problémás bőrtünetek jelentek meg
-Isotretinoin hatóanyagú gyógyszer szedése alatt
-fényérzékenységet fokozó gyógyszerek szedése esetén


SEPRŰVÉNA KEZELÉS
A seprűvéna kezelés a seprűvénák, visszértágulatok megjelenésével a lábszár gyakori keringési zavarait orvosolja. Nőknél gyakoribbak az elsősorban a lábakon megjelenő vastagabb kékes, gyakran dudoros visszértágulatok, illetve az elágazódó, pókhoz, vagy seprűhöz hasonló lilásvörös, vagy mély bordó seprűvénák. Kialakulásukat a terhesség, a fogamzásgátlók használata, a sok állással, járással járó munka és a túlsúly is elősegíti. A csoportosan megjelenő, kitágult erek esztétikailag is zavaróak, de égő érzést, fájdalmat, feszülést is okozhatnak. Ezek a károsodott erek funkciójukat nem tudják megfelelően teljesíteni, spontán gyógyulásuk nem várható. A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban veszélytelen lézerkezeléssel távolítjuk el lábszáráról a zavaró seprűvénákat és egyéb tágult visszereket.
A visszér kezelése lézerrel
A felületes vékony erek kezelésére az IPL fényét használjuk, a mélyebben fekvő vékony ereket a Nd:YAG lézer fényével kezeljük. A visszér kezelése során a lézer fénye szelektíven az érfalon belül keringő vér hemoglobinjában nyelődik el, és felmelegíti azt. A felmelegedés hatására a kezelt érfal összetapad, majd felszívódik. A lézer fénye a bőr felsőbb rétegein úgy képes áthatolni, hogy azokat nem károsítja, így a visszér és seprűvéna eltávolítása nagy biztonsággal, mellékhatás nélkül végezhető.
Teendők a kezelés előtt
Az optimális eredmény elérése és mellékhatások elkerülése érdekében a visszér, illetve seprűvéna eltávolítását megelőző 4 hétben és a teljes kúra folyamán kerülni kell a közvetlen napsugárzást, szoláriumozást, a barnító krémek és folyadékok használatát. Amennyiben a kezelni kívánt bőrfelszínt közvetlen napsugárzás éri, használjon széles spektrumú, legalább SPF 30-as faktorszámú fényvédőt!
Hány kezelés szükséges?
A visszér és seprűvéna megszűnéséhez személyenként, esetenként eltérően 2-6 kezelésre van általában szükség. Egy kezelés 15-30 percig tart.
Visszérkezelés utáni bőrápolás
A visszér és seprűvéna lézeres kezelése után, amennyiben a kezelt területet közvetlen napfény éri, legalább SPF 30-as faktorszámú fényvédő krémet kell használni. A visszér és seprűvéna kezelése után nem szabad dörzsölni, vakarni a kezelt területet. Amíg a bőrelszíneződések láthatóak, kerülni kell az úszást, strandolást. Az elszíneződött területet naponta kétszer be kell kenni antibakteriális kenőccsel. A bőr hámlásaesetén nem szabad leborotválni az adott területet vagy lecsipkedni a hámló bőrdarabkákat,megfelelő hidratálás mellett meg kell várni, hogy maguktól lehulljanak.. Amennyiben nincs hámlás, a bőr már sminkelhető. Bármilyen fertőzés gyanújának felmerülése esetén (kivörösödés, fokozott érzékenység, gennyesedés), azonnal konzultáljon rendelőnkkel.
Árak
javasolt kezelések száma 4, az ár 1 alkalomra vonatkozik
1-200 impulzus 30 000 Ft
201-400 impulzus 50 000 Ft
401-600 impulzus 67 000 Ft
601-1000 impulzus 80 000 Ft


TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS LÉZERREL
Hogyan működik a lézeres tetoválás eltávolítás?
A tetoválással rendelkezők közül sokan az idő múlásával el szeretnék távolíttatni azt különböző okokból. Az eltávolítás régebben plasztikai sebészeti úton történt, ami komoly elváltozásokat hagyott a bőrfelszínen, emiatt manapság inkább lézer segítségével tüntetik el a tetoválásokat. A lézersugár képes a bőr legmélyebb rétegeiben ülő festékszemcsékig eljutni. Mivel a festékszemcsék elnyelik a fényenergiát, az szétrobbantja őket, így a színsűrűség gyengül, és végül a néhány alkalmas kezeléssorozat végére eltűnik. A kezeléseket többször kell ismételni, a kezelt bőrfelszín gyógyulásától számított 5-6. héten lehet újra kezelni, mely idő alatt a pigment fokozatosan halványodik, míg végül visszanyeri természetes színét.
Mely területeken és hány alkalommal történik a lézeres eltávolítás?
szemöldök esetén 2-5 alkalom
szájkontúr esetén 2-5 alkalom
test esetén 2-6 alkalom
Hány nap szünet szükséges az egyes kezelések között?
szemöldök esetén 30-60 nap szünet
szájkontúr esetén 15-45 nap szünet
test esetén 30-60 nap szünet
A lézeres tetoválás eltávolítás során a bőrfelszínen nem lép fel káros elváltozás (pl.: heg, színeltérés), mivel a lézerfény nem nyelődik el. Az eljárás gyors, néhány alkalom is elegendő és csak enyhe fájdalom léphet fel a kezelés alatt.
Nem alkalmazható terhesség alatt, heges, sebes, anyajegyes területen, illetve bőrbetegségek által érintett területeken (pl. ekcéma, akne).
Mik a teendők a kezelés előtt?
A kezelendő területen a szőrt érdemes eltávolítani.
A kezelést megelőző két hétben nem szabad napozni, szoláriumozni, barnító krémet használni.
A kezelés előtti naptól fogva ne használjon a területen sminket, izzadásgátlót, testápolót.
A kezelendő területen ne viseljen ékszert.
Hogyan történik az eltávolítás?
Kezelés előtt a kezelendő bőrfelszínt megtisztítjuk. Csak száraz bőrfelszín esetén kezdődik a kezelés. Kisebb tetoválás eltávolításakor nem szükséges érzéstelenítenünk, mivel csak apró szurkáló, csípő érzés léphet fel. Amennyiben páciensünk érzékenyebb a fájdalomra, természetesen érzéstelenítő krémet alkalmazunk helyi fájdalomcsillapításra. A kezelési paramétereket a bőrtípusodhoz és a tetoválás színeihez igazítjuk. Egy kezelés időtartamát a tetoválás mérete határozza meg: 80-140 percig is tarthat. A lézer bejut a bőrfelszín alá, hogy a pigmentált elváltozásokat eltüntethesse. A pigment egyre világosabb lesz, majd fokozatosan eltűnik.
Mi történik az eltávolítás után?
Enyhe bőrpír, szúró érzés, hámlás, hólyagosodás jelentkezhet, a felhólyagosodás megszűnése után úgy kell kezelni, mint az égési sérülést. A kezelt területen fehér bevonat képződhet, mely később lehámlik. A kezelést követően 1-2 óráig ajánlott a jeges pólya vagy hideg borogatás alkalmazása. A kezelt felületen napfényvédő krém rendszeres használata javasolt. Az utolsó lézeres eltávolító kezelés után 2 héttel lehet újra tetoválni a kezelt felületet.
Árak
Az árak alkalmanként értendők!
Szemöldök tetoválás eltávolítása – mindkét oldal 15 000 Ft
Szájkontúr eltávolítása 15 000 Ft


ÉRTÁGULAT ÉS ROZÁCEA KEZELÉS
Az értágulat és rozácea kezelést javasoljuk:
ha szeretne megszabadulni az állandó bőrpírtól, rozáceától
ha zavarják az orrán vagy az arca más részein lévő hajszálerek
ha hemangiómától vagy érdaganattól szeretne megszabadulni
Az orvosi lézeres értágulat kezelés során szűrt, széles spektrumú fénnyel és hővel kezeljük az arcbőrt. A fény és hő hatására a sérült, tágult erek elzáródnak. A sérült érszövetet a szervezet kilöki, és újonnan képződő kollagén segítségével helyettesíti.
A lézeres értágulat kezelése egyaránt alkalmas az alábbi elváltozások sikeres és biztonságos eltávolítására:
rozácea,
diffúz arcpír,
öregségi pigmentfoltok,
pókvénák,
tágult kapillárisok,
hemangiómák,
teleangiektáziák.

Az IPL kezelés eredményeként megszűnik az arcbőr pirossága, eltűnnek a tágult erek, a bőr egyenletesebb színű és jobb tónusú lesz, és az eljárásnak ránctalanító hatása van.
Az eredmény már 4-6 héttel a kezelés után látható, és az optimális eredmény eléréséhez általában 2-3 kezelés szükséges.
Az értágulatok kezelésének lépései
-A kezelendő felületet megtisztítjuk.
-A szemek védelme érdekében a páciens szemvédőt kap.
-Hűs, ultrahangos gélt kenünk a bőrre. (Az érzékenyebb páciensek kérhetnek helyi érzéstelenítést.)
-Az IPL kezelő kézi fejét a bőrre kent gélre helyezzük, majd a korábban meghatározott optimális hatékonyságú, intenzív fényt végigvezetjük a bőrön. Az Nd: YAG lézernél a gél kivételével ugyanígy végezzük a kezelést.
-A kezelés után a gélt eltávolítjuk a kezelt területről és jégzselével hűtjük. Igény szerint nyugtató pakolást is alkalmazunk.
Milyen eredményt várhatunk a lézeres értágulat-kezeléstől?
Már egy IPL kezelés után csökken az orron lévő hajszálerek mennyisége. Két IPL kezelés után a rosaceás bőr állapota javul, piros, vérbő foltjai halványulnak. További kezelésekkel az eredmény tovább javítható, fenntartó kezelésekkel szinten tartható.
A kollagén újraképződése egy viszonylag lassú folyamat, így a végleges eredmény kialakulásához az utolsó kezeléstől számítva körülbelül 3 hónap szükséges. A kezeléseket szükség szerint 4 hetente megismételjük.
Árak
(3-4 kezelés, az ár 1 kezelésre vonatkozik)
Az orr és környezete 22 000 Ft
Az orr és az arc két oldala 38 000 Ft
Az orr és az arc két oldala plusz a homlok és az áll területe 50 000 Ft
Az orr és az arc két oldala a homlok az áll területe plusz a nyak és a dekoltázs területe 70 000 Ft

Online bejelentkezés szakorvoshoz 
Visszahívás kérése