Gentle lézeres arckezelés

“Gentle, mert semmilyen fájdalommal nem jár!”


 

Miért válassza a Gentle lézeres kezelést?

 

A lézeres bőrfiatalító eljárások általában kisebb-nagyobb bőrfelszíni sérülésekkel járnak, mivel a bőrmegújító hatást és a rugalmas rostok fokozott termelődését egy természetes gyógyulási folyamat beindításával érik el. A nagy kiterjedésű, bőrsérüléssel járó, azaz ablatív lézerkezelés jelentős fájdalommal jár és akár több hetes gyógyulási idő szükséges a sebek begyógyulásához. A frakcionált lézeres kezelés minimális mértékben sérti a bőrfelszínt és a felépülési idő csak pár nap.

A Gentle lézeres arckezelés esetében semmi ilyesmi nem merül fel: mivel érzéstelenítésben végezzük, nem érzel semmilyen fájdalmat, és annak ellenére, hogy a bőrt két rétegben felmelegítve fejti ki a bőrfeszesítő hatását, semmilyen külsérelmi nyomokkal nem jár!

 

Hogyan történik a kezelés?

 

A kezelést minden esetben orvosi konzultáció és bőr állapotfelmérés előzi meg, melynek során a szakorvos személyre szabja a kezelési módot. A kezelés során, a páciens kérésére, érzéstelenítő krémet használunk, bár a legtöbb páciensi vélemény szerint a kezelés nem jár kellemetlen érzéssel, csupán kellemes melegséget éreznek a bőrön. Egy teljes arckezelés kb. 30 percet vesz igénybe, a kezelést követően a bőrfelület nem igényel hűtést, mindössze enyhe bőrpírrel jár, ami kb. fél óra múlva eltűnik. Mivel a kezelés nem okoz felszíni bőrsérülést, a páciens szinte azonnal visszatérhet mindennapi teendőihez.

A Gentle arckezelés előtt 1 héttel nem szabad szoláriumba menni és napozni, a kezelést követően 4 hétig ajánlott hatékony napfényvédelmet biztosítani a kezelt terültnek (min. 30 SPF).

A bőrfeszesítő hatás már az első kezelés után látható, ám a tartós eredményhez 3-5 kezelésre van szükség, amelyeket 4-6 hetente lehet ismételni. Ezt az elváltozás kiterjedtsége, mértéke, a páciens igénye szabja meg.

A ránctalanítás hatékonyságának növelése érdekében a lézerkezelést kozmetikai kezeléssel ajánlatos kiegészíteni, mivel a bőr öregedési folyamatában nagy szerepet játszanak a sejteket veszélyeztető szabad gyökök. Az antioxidánsok, mint kozmetikai hatóanyagok, szükségesek az aminosav- és kollagénszintézishez, és semlegesítik a szabad gyököket. Így a fehérjeképződéshez szükséges tápanyagok, a bőrt puhító, nedvesítő anyagok gyorsabban beépülnek a szervezetbe és hatásukat intenzívebben fejtik ki.

Árak

  • Szakorvosi vizsgálat, konzultáció: 21500 Ft
  • Szakorvosi vizsgálat, konzultáció: 21500 Ft