Arclifting hyaluronsavval

Arcszobrászat: visszaállítjuk a fiatalkori arcvonásokat!


A kor előrehaladtával arcunk veszít tónusából, bőrünk petyhüdtebbnek tűnik, vonásaink fiatalos formája, feszessége elvész. Ezt a folyamatot fordítjuk vissza a hialuronsavas arclifting kezelés során, amikor forradalmian új technikával természetes anyagot, hialuronsavat fecskendezünk a bőrbe, így pótolván az arc teltségét adó, de idővel megfogyatkozó zsírszövetet – különösen az arc középső részein. Ezzel a vágás nélküli, úgynevezett „soft filling” technikával gyakorlatilag fájdalommentesen, bevérzések nélkül tudjuk visszaállítani a fiatalkori arcvonásokat. Egyszóval plasztikai műtét nélkül megvalósítható az arc formázása, ill. természetes, fiatalkori vonalainak és teltségének helyreállítása.

Az injekciós arclifting technika alkalmazásakor érzéstelenítésre sincs szükség, hiszen a kezelés során csupán a két apró tűszúrást érezzük, mivel a töltőanyagot egy vékony, tompa végű kanül segítségével viszik be. Hialuronsavas arclifting kezelés során a még szebb és egyenletesebb eredmény érdekében, a kanülhöz egy automata injektáló pent is csatlakoztat a kezelőorvos, hogy már a befecskendezés is egyenletesebb és pontosabb lehessen. A beavatkozás mindössze 20 percet vesz igénybe, és a kezelés nyomai is szinte azonnal eltűnnek.

A hialuronsavas kezelés során az arc jellegétől, állapotától függően 2-4 injekciós pont elegendő a teljes arclifiting kezeléshez. A fiatalos vonások helyreállításának érdekében mindkét oldalon megemeljük az arc felső részét, illetve a száj körüli megereszkedett területet. Így természetesen fiatalítjuk meg arcát. Mimikai ráncok ellen használt injekcióval kombinálva tökéletesen eltüntethetőek a szemöldök közötti ún. haragos, illetve a szemkörnyéki ráncok.

Online bejelentkezés szakorvoshoz 
Visszahívás kérése