Aqualix zsírbontás

Aqualyx orvosi injekciós zsírbontó kezelés a helyi zsírlerakódások ellen.

Hogyan hat az Aqualyx?
A szervezetben természetesen előforduló zsírbontó enzimet tartalmaz (epesav), amely a kívánt területbe fecskendezve lebontja a zsírsejtek falát és az így kiszabaduló zsírsavak a nyirokrendszeren keresztül a májon át természetes úton távoznak a szervezetből. A zsírbontás végleges. Mivel a zsír fokozatosan távozik a szervezetből, a bőr a kezelt terület felett nem marad ráncos, lógó, hanem van ideje összehúzódni, így feszes marad. Ellentétben a hagyományos eljárással történő zsírleszívással, ahol a nagyobb mennyiségű zsír eltüntetése után a bőr egyenetlen felületű és megereszkedett maradhat.

Mely területeken lehet alkalmazni?
Álltól lefelé a test teljes területén alkalmazható: toka, has, csípő, felkar, comb, térd.

A kezelés menete
A kezelés során a hatóanyagot közvetlenül a zsírszövetbe injekciózzuk be, területenként 2-4 szúrással. Mivel a hatóanyag érzéstelenítőt is tartalmaz, ezért a kezelés csak minimális fájdalommal jár. Egy kezelés mindössze 20-30 percet vesz igénybe és már 3-4 alkalom is elég a tartós eredményhez. A kezeléseket 3-4 hetente lehet ismételni. Nemcsak a kezelés ideje, hanem a felépülési idő is rendkívül rövid. A kezelés után jelentkező kisebb véraláfutások, duzzanat pár napon belül elmúlik.
Az Aqualyx zsírbontó kezelés biztonságos és hatékony.

Fontos tudnivalók
A kezelés után 12 óráig kerülni kell a kozmetikumok használatát, 5 napig az intenzív fizikai tevékenységeket, sportolást, néhány napig a szaunázást, a napozást!

A kezelést végző szakorvosaink:

Időpontfoglalás

Árak

  • Szakorvosi vizsgálat - Dr. Papp Ildikó konzultációs díja: 20000 Ft