„A fájdalommentes eljárással 1,5-2 hónap után tartósan sima, feszes bőr érhető el.”


 

Hogyan történik a kezelés?

 

A kezelést megelőzően felszíni érzéstelenítő krémet alkalmazunk a kezelendő területen. A kezelés során apró szúrások formájában egy cellulit elleni hatóanyag-koktélt juttatunk a bőr kötőszövetébe (kb. 4-6 mm mélységben). Ezek a hatóanyagok a cellulitot kiváltó okokat is kezelik, mint az elégtelen mikro keringés, lerakódott toxinok, szöveti károsodás. A néhány, apró tűszúrás szinte csak a bőrfelszínt éri, ezért a kezelés szinte fájdalommentes.
A maximális eredmény eléréséhez 7-12 kezelésen érdemes részt venni. A kezelések száma függ a cellulit mértékétől és az egyéni igényektől is. A kezelés körülbelül 20 percet vesz igénybe, ezért utána könnyedén visszatérhetsz mindennapi tevékenységeidhez. A cellulit bontást kb. 7 naponta ismételjük, így kb. 1,5-2 hónap alatt teljesen megszabadulhat a narancsbőrtől.

A tartós eredmény érdekében a kúra után 30 nappal érdemes fenntartó kezelésen részt venni. A kúra évente ismételhető.
Az Alidya megköti a méreganyagokat, lúgosít, fokozza a szövetek nyirokkeringését, javítja a bőr szerkezetét. Ezek eredményeképp a bőrfelszín simább, narancsbőrmentes lesz.

 

Mi történik a kezelés után?

 

A kezelés után csak enyhe kipirosodás léphet fel a kezelt területen, ami igen rövid idő (pár nap) alatt elmúlik. A kezelést követő 12 órában kerülni kell bármely kozmetikai készítmény alkalmazását a kezelt területen!
A kezelés után néhány napon át kerülendő a napozás, a szaunázás, az erős fizikai tevékenységek!