A normális szintre, illetve minimálisra szorítjuk vissza a kellemetlen tüneteket!

Mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés
• A kezelés helyi érzéstelenítés után kb. 15 percig tart.
• nem szükséges fájdalomcsillapítás,
• hatása végleges,
• a munkába való visszatérés azonnal lehetséges!
A rádiófrekvencia és mikrotűs technológia kombinációja egy hatékonyabb, biztonságosabb eljárást jelent.

3 kezelés szükséges a rádiófrekvenciás mikrotűs kezelésből, 3 hetente. A kezelés eredménye 4-12 hét után alakul ki, vagyis az izzadás lecsökken normál szintre vagy akár az alá. A mikrotűs rádiófrekvenciás gép természetes módon, hőbontás útján képes a mirigyek elpusztítására, anélkül, hogy a környező szöveteket károsítaná. Az eredmények alapján elmondható, hogy a mikrohullámú technológia tökéletesen alkalmas a verejtékmirigyek megcélzására, ugyanakkor a felső bőrréteg és a zsírréteg alatti szövetek is érintetlenek maradnak. Az esetek egy részében, különösen nagyobb testtömeg esetén egy év múlva meg kell ismételni egy kezelést. A mellékhatások ideiglenesek (ödéma, fájdalom, pirosság) a kezelt területen.

A kezelés ára 390.000 Ft/3 alkalom. A 3 alkalom feltétlen szükséges! Részletfizetés lehetséges.


Injekciós kezelés esetén egy speciális, a mimikai ráncok kezeléséhez használt anyag befecskendezésével érjük el, hogy a verejtéktermelődés azonnal csökkenjen.

• A bizonyítottan hatékony kezelés során még az éjszakai izzadáson is segíthetünk,
• a kezelés hatására az izzadás vagy a normális mértékre csökken, vagy csaknem teljesen megszűnik addig, míg az anyagnak hatása van,
• a hatást már az első néhány napban elkezded érezni, maximumát pedig már egy hét múlva eléri,
fájdalommentes, és hosszú távon fejti ki hatását,
• a kezelés nagyon biztonságos, a mellékhatások ritkák és átmenetiek, hónaljizzadás kezelése esetében elhanyagolhatóak.

Vékony tűvel adjuk be az átlagosan 15 injekciót kezelésenként, és a páciens kérésének megfelelően helyi érzéstelenítést is végzünk, bár a kezelés nem jár valódi fájdalommal (talp- és tenyérizzadás injekcióval történő kezelése esetén mindenképpen szükséges helyi érzéstelenítés). Hatása hónaljizzadás esetében átlagban 8 hónapig, talp és tenyér izzadás esetében 6 hónapig tart, a hatékonyság megszűnte után a verejtékezés a kezelés előtti szintre áll vissza, tehát nem fog az illető jobban verejtékezni, mint a kezelés előtt. Ez a fajta izzadáskezelés a normális napi aktivitást nem befolyásolja (a sporttevékenységeket azonban javasolt hanyagolni a kezelést követő 4 hétben).

A kezelés ára 110.000 Ft-tól (anyagtól függően)


A fokozott izzadás komoly pszichés és szociális károkat okozhat a betegségben szenvedőknek. Befolyásolhatja a személyes kapcsolatokat, a munkakapcsolatokat, megingathatja az önbizalmat, limitálhatja a szabadidős elfoglaltságok körét.