FTC bioszálas testkontúrozás

Miért hatékony kezelés?

 

Ez az újdonságnak számító arc- és testkontúr kezelés 3 az 1-ben, revitalizáló, bőrmegújító, FTC felszívódó bioszálas kontúrozási eljárás. Ez az FTC bioszálas technika megemeli a lógó bőrt, visszaadja a természetes kontúrjait az arcnak vagy bármely testrésznek. Ideális tehát arcliftingre, a szemöldökemelésre, a nyak, az arc középső és alsó részének fiatalítására, testkontúrozás esetén pedig a felkar, térd, belső comb vagy más testrész lógó bőrét is karcsúbbá, feszesebbé tudja tenni.

Az FTC szálak a felszívódó varratokhoz hasonló bio- és antimikrobiális szálak anti-aging hatásúak. A testkontúr kezelés beavatkozásai PGA (poliglikolsav) multifil és PDO (polidoxanon) monofil szálakkal történik. A bio-felszívódó szálas kontúrozás hármas hatással van a bőrre.

  • Kontúrozás – legyen szó arcvékonyításról, az ideális háromszögforma kialakításáról, feszességét vesztett felkarról, a zsírvesztés miatt bekövetkező lógó bőrről az arc, nyak (toka is), mellek, has, fenék, combok és vádli területén is.
  • Bőrmegújítás – a tű és a bioszálak mikro sérüléseket okoznak a bőrben, melynek hatására fokozódik a saját sejtek termelődése, melynek eredményeképpen sokkal feszesebbé válik a bőr. A rugalmas rostok és a kollagén termelődésének beindításával a bőr megújul.
  • Anti-aging – a bio-felszívódó szálak javítják a vér mikrokeringését, ami lassítja a sejtek öregedési folyamatát.

 

Mennyi ideig tart a kezelés?

 

A Lead Fine Lift, vagyis az FTC bioszálas arc-és testkontúrozás 1-1,5 óráig tart. Helyi érzéstelenítéssel (krém) tesszük fájdalommentessé a beavatkozást, aminek a gyógyulási ideje 1-3 nap. 3 hónap múlva kontroll vizsgálat javasolt. Amennyiben további szálakra lenne szükség a már kezelt területen a még tökéletesebb eredmény eléréséhez, korrekciós beavatkozás lehetséges a kontroll vizsgálat alkalmával. Az FTC bioszálas kontúrozás javasolt az Aqualyx injekciós zsírbontás vagy a zsírleszívás utáni bőrfeszsítésre. A testkontúr kezelés eredménye olyan kiegészítő kezelésekkel fokozható és hosszabbítható meg, mint más kollagén indukciós eljárások: pl. dermarolleres kezelés, PRP Drakula terápia, kémiai peeling és a frakcionált lézeres kezelés. Ezek a kezelések megtalálhatók rendelőnkben is.

Időpontfoglalás

Árak

  • Szakorvosi vizsgálat, konzultáció: 21500 Ft