ONIX rádiófrekvenciás izzadásgátló kezelés

„A fokozott izzadás, a foltos, átnedvesedett ruhák és a kellemetlen testszag sokak életét megkeseríti. Már van megoldás! Forradalmian új ONIX rádiófrekvenciás kezelésünkkel egy életre véget vethet az izzadás okozta kellemetlen tüneteknek.”


 

Miért hatékony a kezelés?

 

Már nálunk is elérhető a forradalmi ONIX rádiófrekvenciás kezelés, amely bipoláris rádiófrekvencia segítségével képes az izzadságmirigyek működését  vegleg gátolni, megszűntetve ezzel a kellemetlen tüneteket. A dél-koreai mikrotűs RF ONIX készüléket kifejezetten a hiperhidrosis kezelésére fejlesztették ki. Klinikai tanulmányok igazolják a beavatkozás eredményességét. A felépülési idő gyors és nincsenek nem kívánt mellékhatások. A kezelés során szabadalmaztatott hűtőrendszer fokozza a kényelemérzetet.

 

Hogyan történik a beavatkozás?

 

Egy részletes konzultáció során szakorvosunk felméri a páciens állapotát, megvizsgálja, hogy van-e bármilyen kizáró tényező a kezeléssel kapcsolatban, állhat-e bármilyen betegség a panaszok hátterében, valamint felméri a kezelendő területet.

A szőrtelenített és fertőtlenített területen egy teszt segítségével a szakorvos érzéstelenítő injekciót alkalmaz. Ennek hatása kb. 15 perc múlva érezhető. Ekkor elkezdődik a terápia, ami egy-egy hónalj esetében kb. 30 perc. A kezelés fájdalommentes. A már kezelt területet jegeljük, elkerülve a bőrpirosodást és a duzzanatot.

A kezelést követően egy steril kötést helyez fel a szakorvos, aminek 24 órán keresztül fent kell maradnia. A teljes felépülési idő 3-5 nap.

A kezelést követő 24 órában kerülni kell a forró vizes fürdőt, egy hétig pedig nem szabad izzasztó tevékenységet végezni (sportolás, szauna) és egy hétig nem javasolt alkohol fogyasztása sem.

 

Elég egy kezelés?

 

A legtöbb esetben az első kezelés már 80%-ban hatékony. Természetesen az egyéni sajátosságok miatt, bizonyos esetekben elképzelhető, hogy szükséges a kezelést másodszor is megismételni. Ilyenkor a két kezelés között el kell telnie 3-6 hónapnak.

Időpontfoglalás

Árak

  • ONIX rádiófrekvenciás izzadásgátló kezelés:
    • A kezelés ára: 300000 Ft
    • Az esetek 80%-ban elegendő egy kezelés, ha szükség van második kezelésre annak ára: 150000 Ft