Időpontfoglalás

Mezoterápia kezelés

“Bármely testrész feszesítésére kiválóan alkalmazható, és kimagasló előnye, hogy a kezelés során közvetlenül a bőrbe vagy a zsírszövetbe juttatjuk a különböző hatóanyagokat, homeopátiás szereket és vitaminokat”

 


 

 

Milyen területeken és milyen esetekben jelent megoldást a mezoterápia?

 

  • Öregedő arc, nyak, kéz, dekoltázs bőrének, ráncainak kezelésére;
  • A bőr öregedésének megelőzésére;
  • A bőr rugalmasságának, feszességének fokozására;
  • Pigmentfoltok halványítására;
  • Hajhullásra, zsírosodásra, korpásodásra, szeborreás fejbőrre.

Már a húszas éveik közepén járóknak ajánljuk  a kezelést megelőzés céljából.

 

 

Mezoterápia, mezoterápiás kezelések bőrfiatalításra

 

A mezoterápián belül ez a beavatkozás mezolift néven vált ismertté. A kezelés során tiszta hyaluronsavat, homeopátiás anyagokat, valamint vitaminokat juttatunk az arc, kéz, nyak és dekoltázs bőrébe.

A végeredmény: egészségesebb, rugalmasabb, fiatalosabb bőr. Ez a mezoterápiás eljárás nem csak hatékonyan csökkenti a ráncok számát, hanem megelőzi az újabb ráncok kialakulását is. Sokan már a húszas éveik közepén kérik a mezoterápia kezelést a megelőzésre koncentrálva, míg mások csak később veszik igénybe. Életkortól függően választjuk ki a hatóanyagokat, amelyeket a bőrbe juttatunk. 3-6 kezelést javaslunk 2 hetente, ezt követően pedig fenntartó mezoterápia kezelést minden 3., illetve 4. hónapban.

 

A mezoterápia, mezoterápiás kezelések előnyei és hatásai:

 

  • Az apró mikrosérülések következtében természetes módon serkentjük a bőr saját kollagéntermelődését.
  • A kezelés során bőröregedés-gátló, bőrtónus javító, regeneráló, hidratáló, feszesítő, pigmentfolt-halványító, revitalizáló, bőr újrastrukturáló hatóanyagok és vitaminok vihetők be koncentráltan a bőr felszíne alá.
  • A fejtetőt is kezelhetjük mezoterápiával, hajerősítő és hajhullást gátló hatóanyagokkal.

 

Mi történik a mezoterápiás kezelés alatt?

 

Közvetlenül a bőrbe vagy a zsírszövetbe juttatjuk az ásványi anyagokat, peptideket, vitaminokat, tiszta hyaluronsavat. Az injekciós technikával, nagyon vékony tűvel, szinte teljesen fájdalommentesen bejuttatott hatóanyag pontosan ott fejti ki hatását, ahol erre szükség van. Életkortól függően választjuk ki a hatóanyagokat, amelyeket a bőrbe juttatunk. 3-6 kezelést javaslunk 2 hetente, ezt követően pedig fenntartó mezoterápia kezelést minden 3., illetve 4. hónapban. A kezelés előtt érzéstelenítjük az kezelendő területet.

A mezoterápia újabb mérföldkövet jelent az orvosi-szépészeti beavatkozások történelmében. Bármely testrész feszesítésére kiválóan alkalmazható, és kimagasló előnye, hogy a kezelés során közvetlenül a bőrbe vagy a zsírszövetbe juttatjuk a különböző hatóanyagokat, homeopátiás szereket és vitaminokat. Az injekciós technikával, nagyon vékony tűvel, szinte teljesen fájdalommentesen bejuttatott hatóanyag pontosan ott fejti ki hatását, ahol erre szükség van.

 

Kezelést végző kozmetikusok:

  • Tóth Mónika
  • Séra Noémi