Szemhéj-szemöldökplasztika

A felső- és alsó szemhéjplasztika végezhető együtt és külön-külön is.

A szemkörnyék az a része arcunknak, ami a legtöbb figyelmet kapja az emberi interakciók során, a szemhéjplasztikával ezt a területet vesszük célba. Itt jelentkeznek az először az öregedés első jelei, ezért megfelelő ápolása, illetve fiatalon tartása különösen fontos. Az idő múlásával a szemkörnyék bőre tovább vékonyodik, a kötőszövet meglazul, ez eredményezi, hogy a szemhéj bőre megnyúlik, ráncossá válik és megereszkedik, ami sokszor nemcsak esztétikai problémát jelent, hanem a látásban is zavaró lehet. Ezek a problémák könnyedén megoldhatók a legkisebb plasztikai beavatkozásnak minősülő – ám az egyik legnagyobb eredménnyel járó – szemhéjplasztikával.

A szemöldök- és a szemhéjplasztika nem jelent nagy fizikális megterhelést a páciens részére, mégis látványos, szembetűnő változást, évekkel fiatalabb hatást érhetünk el. A megfelelő beavatkozás kiválasztásához szükséges egy konzultáció a sebész szakorvossal azért, hogy megállapítsa, hogy a szemhéjból kell-e eltávolítani egy kisebb bőrrészt, vagy elegendő lehet a szemöldök megemelése is. A műtétek egyik esetben sem vesznek igénybe 1,5-2 óránál több időt, és általában helyi érzéstelenítésben (igény esetén altatásban is) végezhetők. A műtétek eredménye kor- és bőrtípus függő, de számos egyéb tényező is befolyásolhatja a végeredményt.

Felső szemhéjplasztika
• A legkisebb plasztikai beavatkozás,
• a szem nagyobbnak látszik, a szemkörnyék fiatalabbnak,
• látványos eredmény.
Ajánljuk a felső szemhéjplasztikát:

A műtét során a felső szemhéjból bőrkimetszésre kerül a felesleges bőrszövet, melynek eredményeképp a megmaradt bőr feszessé válik. A kimetszendő bőr mennyiségét a páciens és az orvos közösen döntik el a műtétet megelőző konzultáción. A beavatkozás helyi érzéstelenítésben, teljesen fájdalommentes és mindössze kb.egy órát vesz igénybe.

Alsó szemhéjplasztika
• Látványos szemkörnyék-fiatalítás,
• hosszan tartó eredmény.
Ajánljuk az alsó szemhéjplasztikát:

Az alsó szemhéjplasztika során csak nagyobb redő, ránc vagy szemek alatti táskák megjelenése miatt megnyúlt bőrredő eltávolítására javasolt. Ez esetben a helyi érzéstelenítést követően a szempillasor tövében ejtenek metszést a bőrön, hogy a felesleges bőrt kivágják az esztétikus végeredmény érdekében. Amennyiben szükséges, a zsírsérv okozta „táskák”, a felesleges zsírszövet eltávolítására is sor kerül. Így szemkörnyék garantáltan évekkel fiatalosabb lesz, és a beavatkozás hatására az öregedési folyamat is lelassul.

Az operáció után a varratot vékony ragasztócsíkokkal fedik be, a varratszedés általában a műtét utáni 5. napon lehetséges. Számítani kell rá, hogy a 2 hétig a szemkörnyéken duzzanat és elszíneződés keletkezik. Amennyiben ennek mértéke már kellemetlenséget okoz, napszemüveggel egyszerűen el rehet rejteni, valamint a varratszedés után néhány nappal már sminkelhető is a terület. Fontos az orvos utasításainak betartása, kerülendő a nehéz súly emelése, az erős fizikai megterhelés, lehajlás, min. 2 hétig a testedzés ellenjavalt, 2 hétben ajánlott sötét napszemüveg viselése.


Árak
Alsó szemhéjplasztika: 220 000 Ft-tól
• Felső szemhéjplasztika: 200 000 Ft-tól
• Alsó-felső szemhéjplasztika: 340 000 Ft-tól
• Szemöldökplasztika: 140 000 Ft-tól
Szemhéjplasztika helyett plazmakezelés is választható, 120.000 Ft/ alsó vagy felső szemhéj

Online bejelentkezés szakorvoshoz 
Visszahívás kérése