Arcplasztika

Az arcplasztika célja az Ön fiatalabb vonásainak visszaállítása

 

Az idő múlásával bőre természetes kollagéntermelése csökken; az arccsont, állcsont, homlokcsont fokozatosan kisebbé válik a csont felszívódása miatt; a zsírszövet is elfogy, illetve átrendeződik az arcán. Ennek következtében arca megereszkedik, megjelennek a ráncok, a szem alatti árkok.

Az arcplasztikával ezeket a változásokat hatékonyan korrigáljuk. Célunk nem az arc átalakítása, hanem a fiatalítás, a korábbi arcvonások rekonstruálása. A beavatkozás hatására akár 5-10 év is letagadható.

Az arcplasztikai beavatkozást megelőző konzultációra érdemes elvinni egy fiatalkori fényképet, ami jó alapot szolgáltat a megfelelő végeredmény eléréséhez. A beavatkozás során formálhatjuk az arc középső, alsó részét, a nyak, toka területét, vagy egyszerre több területet is. Az előzetes konzultáció során a plasztikai sebész javaslata és az egyedi igények alapján dől el, hogy hogyan és mely területek korrekciójára lesz szükség.  A kisebb mértékű beavatkozást helyi érzéstelenítésben is végezhetjük, de az arcplasztika általában altatásban történik.

 

arcplasztika

 

Arcplasztika  – Többféle eljárással

 

Kétféle plasztikai sebészeti eljárást végzünk, emellett az arc fiatalon tartására számos esztétikai kezeléssel állunk rendelkezésére.

  1. Arcfeltöltés saját zsírral 
  2. Mini arcplasztika

            Kezelés célja: A beavatkozás az Ön arcának alsó részét, a nyaka és az álla bőrét feszesíti, emeli meg. A mini arcplasztikát akkor végezzük, ha a bőr megereszkedése kisebb mértékű. A leggyakoribb arcplasztikai beavatkozás.

            Kezelés menete: A hajas fejbőr és a fül vonalában ejtünk metszéseket, majd a megnyúlt, petyhüdt, felesleges bőrt eltávolítjuk. A középarc fiatalos vonásait, teltségét saját zsír feltöltéssel állítjuk vissza, akár egyazon beavatkozás keretén belül.

 

Lehetséges mellékhatások, szövődmények:

 

Az arcplasztikai kezelések során, mint ahogy azt a számértékek mutatják, ritka a komplikáció: az esetek 1-5 %-ában lehet bőrelhalás, de ez spontán gyógyul. A visszamaradó heg legtöbbször takart helyen van, a hajvonalban vagy a fül mögött. 1-3 %-ban az arcideg ágainak  átmeneti működési zavara következhet be, ennél sokkal ritkább a maradandó károsodás. Maga a helyi érzéstelenítés is okozhat néhány óráig tartó átmeneti működési zavarokat.

Beavatkozást végző szakorvosok:

Dr. Halmy Csaba

Dr. Sáfrány György

Dr. Pavlovics Gábor

Tanácsadó asszisztens:
Annamária Kovács
+36 30 179 7972
Hívjon bizalommal!

Árak

  • Szakorvosi vizsgálat, konzultáció: 19000 Ft (egy hónapon belül megvalósuló altatásos beavatkozás esetén a konzultációs díjat levonjuk a végösszegből)
  • Arcplasztika: 580000 Ft-tól