Arcplasztika

Az arcplasztika célja az Ön fiatalabb vonásainak visszaállítása.

Az idő múlásával bőre természetes kollagéntermelése csökken; az arccsont, állcsont, homlokcsont fokozatosan kisebbé válik a csont felszívódása miatt; a zsírszövet is elfogy, illetve átrendeződik az arcán. Ennek következtében arca megereszkedik, megjelennek a ráncok, a szem alatti árkok.

Az arcplasztikával ezeket a változásokat hatékonyan korrigáljuk. Célunk nem az arc átalakítása, hanem a fiatalítás, a korábbi arcvonások rekonstruálása. A beavatkozás hatására akár 5-10 évis letagadható.

A beavatkozást megelőző konzultációra érdemes elvinni egy fiatalkori fényképet, ami jó alapot szolgáltat a megfelelő végeredmény eléréséhez. A beavatkozás során formálhatjuk az arc középső, alsó részét, a nyak, toka területét, vagy egyszerre több területet is. Az előzetes konzultáció során a plasztikai sebész javaslata és az egyedi igények alapján dől el, hogy hogyan és mely területek korrekciójára lesz szükség.  A kisebb mértékű beavatkozást helyi érzéstelenítésben is végezhetjük, de az arcplasztika általában altatásban történik.

Két féle plasztikai sebészeti eljárást végzünk, emellett az arc fiatalon tartásárása számos esztétikai kezeléssel állunk rendelkezésére.

1, Arcfeltöltés saját zsírral 

2, Mini arcplasztika

            Kezelés célja: A beavatkozás az Ön arcának alsó részét, a nyaka és az álla bőrét feszesíti, emeli meg. A mini arcplasztikát akkor végezzük, ha a bőr megereszkedése kisebb mértékű. A leggyakoribb arcplasztikai beavatkozás.

            Kezelés menete: A hajas fejbőr és a fül vonalában ejtünk metszéseket, majd a megnyúlt, petyhüdt, felesleges bőrt eltávolítjuk. A középarc fiatalos vonásait, teltségét saját zsír feltöltéssel állítjuk vissza, akár egyazon beavatkozás keretén belül.

Lehetséges mellékhatások, szövődmények:Mint ahogy azt a számértékek mutatják, ritka a komplikáció: az esetek 1-5% ában lehet bőrelhalás, de ez spontán gyógyul. A visszamaradó heg legtöbbször takart helyen van, a hajvonalban vagy a fül mögött. 1-3% -ban az arcideg ágainak  átmeneti működési zavara következhet be, ennél sokkal ritkább a maradandó károsodás. Maga a helyi érzéstelenítés is okozhat néhány óráig tartó átmeneti működési zavarokat.

Beavatkozást végző szakorvosok:

Dr. Halmy Csaba

Dr. Sáfrány György

Dr. Pavlovics Gábor

Tanácsadó asszisztens:
Annamária Kovács
+36 30 179 7972
Hívjon bizalommal!

Időpontfoglalás

Árak

  • Szakorvosi vizsgálat, konzultáció: 12000 Ft
  • Arcplasztika: 580000 Ft-tól