Dr. Párkányi Adrienn

Plasztikai sebész

Panaszok, amelyekkel fordulhat hozzám:

Plasztikai Sebészet

  • Szemhéjplasztika (ambuláns beavatkozás)
  • Intimplasztika (ambuláns beavatkozás)
  • Anyajegy, képlet sebészeti eltávolítás

2012-ben az orvosi diploma megszerzését követően a Bethesda Gyermekkórház Égés és Plasztikai Sebészeti Osztályán kezdtem el dolgozni. Munkásságomat a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Plasztikai és Égés Sebészeti Osztályán folytattam, ahol jelenleg is dolgozom plasztikai- és égéssebész szakorvosként.

Célkitűzésem, hogy a helyreállító plasztikai sebészeti beavatkozásoknál a pontos tervezéssel és kivitelezéssel a legjobb funkcionális és esztétikai eredményt érjem el és visszaadhassam pácienseimnek az önbizalmukat és magabiztosságukat. Fontos számomra, hogy az esztétikai sebészeti beavatkozásoknál a természetesség szem előtt tartásával valósítsuk meg a páciens által kívánt eredményt. Minden megteszek, hogy a műtétekhez, illetve kezelésekhez a lehető legnyugodtabb, legkiegyensúlyozottabb légkört teremtsem meg.

Pácienseink mondták:

„Anyajegy eltávolításon voltam a Doktornőnél. Nagyon szép munkát végzett, már szinte nem is látszik a heg.”

„Nagyon zavart a lógó szemhéjam, ezért kerestem fel Párkányi doktornőt. A szemhéjplasztika nagyon jól sikerült, életem egyik legjobb döntése volt. „

„Már régóta fontolgattam a szemhéjplasztikát, de nagyon féltem a beavatkozástól. Végül időpontot foglaltam konzultációra Párkányi doktornőhöz, aki minden aggodalmamat eloszlatta. Részletesen elmagyarázott mindent, így a beavatkozásnál már pontosan tudtam, hogy mire számíthatok. Köszönök mindent a Doktornőnek. 😊”

„A Doktornő nagyon kedves, türelmes és nagyon szépen dolgozik. Féltem attól, hogy a beavatkozás után milyen lesz a felépülés, de nagyon szépen gyógyulok, így a félelmem már a múlté.”

„A bőrgyógyászom küldött a Doktornőhöz anyajegy eltávolításra. Minden simám ment, hamar túl is voltam rajta és alig éreztem valamit. 😊”

„Nagyon féltem a beavatkozástól, de Párkányi doktornőnek szinte azonnal elérte, hogy sikerüljön megnyugodnom. Az eredmény pedig pont olyan, mint amilyet szerettem volna, hálásan köszönök mindent a Doktornőnek.”

„Nagyon empatikus és figyelmes orvos, aki minden kérdésemre részletesen válaszolt.”

„A Doktornő hihetetlenül precíz, ezért is választottam őt. Jó döntés volt, köszönök mindent. 😊”

„Anyajegy eltávolításon voltam a Doktornőnél, aki nagyon szimpatikus volt, ezért úgy döntöttem, hogy a már régóta tervezett szemhéjplasztikát is vele végeztetem el. Maximálisan elégedett vagyok.”

„Ajánlásra érkeztem a Doktornőhöz anyajegyek eltávolítására. Minden rendben volt, én is csak ajánlani tudom őt mindenkinek.”

„Kedves, segítőkész, precíz és hihetetlenül türelmes orvos.”

„Már első látásra leszűrtem, hogy a Doktornő nagyon érti a dolgát, felkészült, precíz és nem utolsó sorban nagyon kedves is. Nem csak arra figyel, hogy minden rendben menjen a beavatkozás során, hanem arra is, hogy a páciens lelkére is.”

„Szívből ajánlom Párkányi doktornőt. Nagyon alapos, lelkiismeretes orvos.”

„Egyszerűen profi. Örülök, hogy a Doktornőt választottam.”

„Minden rendben volt, a Doktornő nagyon részletesen tájékoztatott mindenről. Végig nagyon kedves és közvetlen volt, ajánlom mindenkinek.”

„Nagyon pozitív a Doktornő kisugárzása, azonnal megnyugszik mellette a páciens.”

„A Doktornő precizitása és alapossága kiemelkedő.”

„A Doktornő szaktudása és hozzáértése már az első percben megmutatkozott. Minden rendben ment a beavatkozás során, amiért nagyon hálás vagyok neki.”

„Szakmailag kiváló, nagyon kedves és türelmes orvos. Ajánlani fogom mindenkinek.”

„A Doktornő mindenről részletesen tájékoztatást adott, végig nagyon kedves és empatikus volt. Ajánlom mindenkinek.”

„Szemhéjplasztikát szerettem volna, ezért olyan orvost kerestem, aki precíz, alapos és minden aggodalmamat eloszlatja. Párkányi doktornőben mindezt megtaláltam, teljes mértékben elégedett vagyok.”