Csecsemőkori bőrbetegségek kezelése

“Az újszülöttek köldökének csecsemőkori kezelése rendkívül fontos, mert a köldökcsonk gennykeltő baktériumok által okozott gyulladása nagyon veszélyes lehet”


A csecsemők bőrbetegségeinek kezelése

 

Minden tisztába tevéskor az orvos utasítása szerinti módon lássuk el.

A szeborreás dermatitis, a hajas fejbőr, a fül, az arc, valamint a hajlatok bőrén látható, körülírt, zsírosan hámló, felületi folyamata. Először a csecsemő hajas fejbőrén, és a szemöldökén „koszmós” felrakódás jelenik meg, innen terjed tovább a fül mögé, a hajlatokra, majd a hátra is. Vöröses, sárgás hámló területeket lehet látni a pelenkával borított részeken is.

 

csecsemo-borbetegseg

Az általában jelentkező bőrtüneteken kívül, a terhesség során kialakult fertőzések, esetleg autoimmun folyamatok is okozhatnak csecsemőkori bőrbetegségeket.

A csecsemők bőrbetegségei és azok kezelései különös figyelmet kívánnak, ezért fontos, hogy a gyermekorvoson kívül, hozzáértő gyermekbőrgyógyász is lássa kisbabánkat. Szakorvosaink sokéves tapasztalata biztonságot nyújthat, a problémák oki kezelése gyors sikerre vezethet, így a tüneti kezelés elhúzódó megoldásait elkerülhetjük, és megnyugodhatunk.

Keresse bizalommal a Körúti Orvosi Centrum gyermekbőrgyógyász szakorvosait, hiszen a csecsemők bőrbetegségei mind a kisbabának, mind pedig szülőnek kellemetlen perceket okozhatnak.

Online konzultáció

Időpontfoglalás

Árak

  • Szakorvosi vizsgálat, konzultáció: 21500 Ft
  • Online konzultáció: 15000 Ft
  • Online kontroll: 10000 Ft