BB Glow kezelés

 

Biztosan számodra is ismerős, amikor a reggeli sminkelés során külön figyelmet kell fordítanod az alapozó felvitelére. Ahhoz, hogy az alapozó szépen mutasson, fontos, hogy megtaláld az arcbőrödhöz leginkább illő árnyalatot. Lássuk be, talán ez a legnehezebb. Vannak rózsaszín és sárgás tónusú bőrtípusok. Ezen belül pedig számos árnyalat.

Ugye ismered te is az érzést, mikor szépen lealapozod az arcodat, majd rájössz, hogy az arcod színe teljesen elüt a nyakadétól. Vagy amikor otthon a sminktükörben tökéletesnek tűnik a fedés, de kint a természetes fényben már foltos az eredmény.

A tökéletes alapozás külön tudomány, még a sminkesek is hosszú ideig tanulják. Most viszont van egy tartós megoldás arra, hogy mindettől megkíméld magad.

Megérkezett ugyanis a Melioraba a BB Glow kezelés. Ennek köszönhetően az arcbőröd úgy nézhet ki, mintha mindig tökéletesen lennél alapozva. A BB Glow egyenletessé varázsolja az arcszínt maszkhatás, foltok és elkenődés nélkül. Bár a BB Glow úgy hangzik, mint egy sminktetoválás, de nem az!

Ez egy mezoterápiás, azaz mikrotűs kezelés, melynek során apró tűkkel juttatjuk a színezett hatóanyagot a bőrfelszín megfelelő rétegeibe. A BB Glow a pigmentek mellett anti-aging hatású hatóanyagokat is tartalmaz. Az eredmény nem csak egészséges és egyenletes arcszín, hanem a pigmentfoltok és szeplők eltűnése, sőt a kisebb ráncok halványodása is.

A BB Glow egy felszíni kezelés, így nem kell felépülési idővel számolnod, a napi rutinodat a kezelés után gondtalanul folytathatod. Pár apróságra azonban érdemes ügyelni. A kezelést követő 24 órában nem tanácsos arcot mosni és egy hétig kerülni kell a retinol tartalmú készítmények használatát.

A megfelelő hatás érdekében a kezelést öt héten át, heti egyszer érdemes elvégezni. Az eredmény akár fél évig is sima, egyenletes bőrszín, foltok nélkül.

Felejtsd el a hosszas sminkeléseket, a tutorialokból elsajátított alapozási technikákat! Ébredj minden reggel üde, friss, egyenletes bőrrel! Próbáld ki a BB Glow kezelést a Melioraban!