Szőrtelenítés

“Több hónapig tartó puha, bársonyos bőr! Férfiaknak és nőknek egyaránt!”


Minden szőrtelenítés kezelés-sorozat előtt, első alkalommal szükséges egy INGYENES személyes konzultáció! Ez nagyon fontos, hiszen meghatározzuk a bőrtípusát, kérésére egy kis felületen tesztkezelést végzünk! Felvilágosítjuk a szőrtelenítés előtti teendőkről, a várható eredményről.

 

IPL villanófényes szőrtelenítés

 

A Tatós szőrtelenítő kezelés nagy energiájú orvosi IPL villanófényes eljárással történik. Ez a lézeres szőrtelenítés gyors és az eddigi szőrtelenítési megoldásokhoz képest szinte teljesen fájdalommentes. Ennek több oka is van: a fény nem hatol olyan mélyre, a fényt továbbító fej hűtött, valamint a komfortérzetet növeli az ultrahang zselé is. Mivel a fény csak a szőr festékanyagában tud elnyelődni és hővé átalakulni, ezért minél világosabb a bőr és minél sötétebb a szőr, a kezelés annál eredményesebb. Érzékeny bőrre és vékony szőrszálaknál is alkalmazható.

 

Az IPL szőrtelenítés lényege:

 

• a fény a szőrszálak festékanyagában elnyelődik, majd a szőrtüszőben hővé alakul,
• a növekedési szakaszban lévő szőrtüszőkben az osztódó sejtek elpusztulnak és nem hoznak létre több szőrszálat,
• a környező szövetek nem sérülnek, az így elért eredmény kb. 80 %-ban végleges

A végleges szőrtelenítéshez kb. 6 kezelés szükséges 3-6 hetes időközönként.

A lézeres szőrtelenítés előtt gyantázni (kb.3 héttel előbb), napozni, szoláriumozni vagy barnító krémet használni (kb.2 héttel előbb) nem ajánlott! Előtte való nap ne használjon sminket, fényvédelmet, előző nap borotválja le a kezelni kívánt területet! A kezelés után enyhe bőrpír jelentkezhet, mely 1-2 nap elteltével megszűnik.

Az IPL szőrtelenítést végző kozmetikusok:

  • Séra Noémi
  • Tóth Mónika