Rólunk

A Körúti Orvosi Centrum 2007-ben alapított bőrgyógyászati magánklinika, mely a bőrgyógyászat területeit lefedve általános, gyermek- és esztétikai bőrgyógyászat, valamint bőrsebészeti szakrendeléssel várja a pácienseket.

2016-ban megnyitottuk plasztikai sebészetünket, ahol számos plasztikai sebészeti és szépészeti orvos-esztétikai eljárás és technológia áll a páciensek rendelkezésére. Vadonatúj műtőink a legkorszerűbb, kiemelkedő technikai felszereltséggel rendelkeznek. Magyarországon egyedülálló a BodyJet zsírleszívó és zsírfeltöltő technológia, ami kíméletesebb zsírleszívást és hatékonyabb zsírátültetést, hosszú távú eredményt biztosít.

Kiváló szakorvosok, jól képzett személyzet, minőségi anyagok, modern technológia, elegáns környezet: mind-mind a professzionális szolgáltatás részét képezik.

Centrumunk tulajdonosa és igazgató főorvosa Dr. Papp Ildikó, az arcesztétika világszínvonalú szakértője, szakmájában nemzetközileg is elismert szaktekintély. Tanulmányait Amerika legjobb egyetemein – többek között a Harvardon – végezte, több amerikai bőrgyógyászati klinikán is dolgozott, rendszeres előadója és trénere nemzetközi orvos-esztétikai kongresszusoknak. Folyamatosan nyomon követi az új anti-aging trendeket, a legújabb technikákat és töltőanyagokat a minimálisan invazív beavatkozások terén, hogy pácienseit mindig a számukra legmegfelelőbb módon tudja kezelni. Az orvos-esztétikában az ebédidős, minimálisan invazív eljárások széles skáláját nyújtjuk pácienseinknek az arc, nyak, dekoltázs területén, melyek anti-aging hatással tartják fiatalon a pácienseink bőrét.

11467

páciens

12

éve ugyanott

58

esztétikai kezelés

24

szakorvos

A Körúti Orvosi Centrumban

• online lefoglalhatja időpontját ITT,
• chat áll rendelkezésére nyitóoldalunkon, melyen munkaidőben 15 percen belül válaszolunk kérdéseire és 0-24 hagyhat üzenetet,
• telefonközpontunk (+36 30 545 4159) rögzíti hívását, így minden esetben visszahívjuk,
• amennyiben fotóját elküldi az [email protected] email címünkre, az Önnek (a fotó alapján megítélhető) legmegfelelőbb esztétikai kezelésre javaslatot teszünk.

Időpontfoglalás