Fenékplasztika

A fenékformálás saját zsírral eredménye: a formás popsi tartósan megmarad! A fenékplasztikával történő alakformálás egyre népszerűbb, mivel a formás, kerek popsi – akárcsak a szép mell – a nőisség kifejezője. A fenék formája alkati tulajdonság, tehát genetikai adottságainktól függ, ezért ha ezek nem előnyösek, testedzéssel nehezen formálható. Ha esztétikus, feszes, kerek formákra vágyunk, a legjobb megoldás a saját zsírral történő feltöltés. A tökéletes eredmény elérése érdekében a beavatkozás igény szerint kombinálható comb- vagy hasplasztikával.

Mikor ajánljuk?
• ha a testalkathoz képest túl lapos vagy kicsi a fenék,
• ha természetes kinézetű, kerek, szexi és feszes popsi a cél,
• elkerülendő, hogy idegen anyag kerüljön a szervezetbe,
Ráadásul egyszerre két problémára megoldás: a nemkívánatos helyekről áthelyezzük a zsírpárnáit a fenék területére.

Napjainkban egyre népszerűbbek a saját zsírszövettel végzett plasztikai műtétek az új fejlesztésű speciális műszerek és műtéti technikáknak köszönhetően. A legkorszerűbb saját zsír átültetésére szolgáló berendezéssel végezzük a beavatkozást, mely kíméletes módon szívja le zsírt, így más technikákhoz képest kimagaslóan nagy arányban marad életképes a beültetett zsírszövet. Előnye, hogy nem kerül idegen anyag a szervezetbe és a felépülési idő rövidebb, mint az implantátumos fenékplasztikánál.

A beavatkozást minden esetben orvosi konzultáció előzi meg, mely során plasztikai sebészünk tájékoztat a műtét menetéről és az elérhető eredményről. Meghatározza, hogy mely területről kerülhet leszívásra az átültetendő zsírszövet. A fenékplasztika saját zsírfeltöltéssel eljárás általában helyi érzéstelenítésben történik, a beavatkozás időtartama 1-2 óra. A nagyobb és hosszabb műtétek altatásban történnek, az egynapos sebészet szabályainak megfelelően. Ekkor a műtét előtt laborvizsgálatokra és EKG-re, esetenként mellkasröntgenre is szükség van. A műtét során először az országban egyedülálló, legkorszerűbb berendezés segítségével, kíméletesen zsírleszívással eltávolítjuk a zsírszövetet. Az átültetésre kerülő zsírszövet általában a has és csípő területéről nyerjük, ugyanis ezen területek zsírsejtjei reagálnak a leglassabban a fogyásra, ami a fenékfeltöltés szempontjából igen kedvező. Majd a leszívott zsírt speciális tisztító eljárást követően rövid időn belül egyenletesen eloszlatva befecskendezzük a fenékbe a kívánt alakúra formálva azt. A beavatkozást apró szúrásokból végezzük, látható műtéti hegek nélkül.

A műtét végén felhelyezzük a ragasztócsíkokat és a speciális fedőkötést. Az altatásban történő műtét után 1 éjszaka benntartózkodás javasolt, a helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozás követően erre nincs szükség. A zsírszívás után 6-8 hétig szorítóruhát kell viselni. Mivel a zsírátültetés a legkorszerűbb eljárással történik klinikánkon, a felépülési idő és a műtét utáni bevérzés, fájdalom jelentősen csökken. A beavatkozást követően 1-2 hét múlva munkába lehet állni. Szükség esetén a beavatkozás fél év múlva ismételhető.

Fontos az orvos utasításainak betartása, 4 hétig tilos ráülni az átültetett zsírra és háton aludni, 6-8 hétig tilos megerőltető fizikai tevékenységet végezni, fontos az egészséges életmód és rendszeres mozgás az eredmény hosszú távú megőrzése érdekében.

A saját zsír átültetés előnye, hogy mivel teljesen testazonos anyagot használunk az allergiás reakció előfordulása kizárt, és mivel kíméletes technikával végezzük a zsírátültetést, a szövődmények esélye is igen csekély.

A kezelést végző szakorvos:
Dr. Halmy Csaba

 

Tanácsadó asszisztens:
Annamária Kovács
+36 30 179 7972
Hívjon bizalommal!

Időpontfoglalás

Árak

  • Szakorvosi vizsgálat, konzultáció: 12000 Ft