BodyJet

Az országban egyedülálló, kíméletes és gyors technológia!


 

BodyJet zsírleszívás és átültetés

 

A BodyJet hazánkban a leghatékonyabb és legkíméletesebb módszer! Azonnal, kíméletesen és egyenletesen távolítja el a zsírt: a  bőrfelület simább és egyenletesebb marad, mint más zsírleszívási technikáknál, biztonságos, a fájdalom minimális, gyors a felépülés. Hatékony és végleges alakformálást biztosít, nincsenek sebhelyek, nem töri össze a zsírsejteket, így a zsírsejtek azonnal felhasználhatóak beültetésre.

 

BodyJet

 

Szakorvosaink Németországban szerzett-és bevezetése óta számos hazai- tapasztalattal rendelkeznek a BodyJet alkalmazásában.

A legtermészetesebb anyaggal történő ajakfeltöltés, ráncfeltöltés, mellnagyobbítás, vádli- vagy fenékformálás, természetes hatású, műtéti hegek nélküli beavatkozás, azonnal látható eredmény, minimális felépülési idő!

 

Telt ajkakra, ránctalan arcbőrre vágysz?

 

Azonban tartasz a vágással járó beavatkozásoktól? A zsírátültetés során vágás nélkül, a legtermészetesebb anyag – saját zsírszövetek – felhasználásával formáljuk, feszesítjük, fiatalítjuk, esetleg korrigáljuk a kívánt területeket. A saját zsírsejtek áthelyezésével fiatalító vagy volumenpótló hatást érünk el.

Beavatkozást végző orvosok:

Dr. Halmy Csaba

Dr. Sáfrány György

Tanácsadó asszisztens:
Annamária Kovács
+36 30 179 7972
Hívjon bizalommal!

Árak

  • BodyJet zsírleszívás, zsírátültetés: egyéni ár