Állplasztika

Az állplasztika célja az arc harmonikus arányainak a helyreállítása. Szolgálhat az idősödő arc vonalainak megfiatalítására, vagy sérülés okozta, ill. veleszületett aszimmetria, aránytalanság megszüntetésére, állnagyobbítás vagy állkisebbítés révén. Elvégezhető önálló műtétként, vagy más korrekciókkal – tokaplasztikával, nyakplasztikával – együttesen. Az állplasztika népszerűsége az utóbbi időben ugrásszerűen megnövekedett: a legújabb adatok szerint a férfiak és nők körében egyaránt népszerű trend, hiszen az áll vonala az egész arc arányait és karakterét meghatározza.

Hogyan történhet az állplasztika?
Zsírátültetéssel: saját zsírfeltöltéssel teljesen természetes anyag használatával, műtéti metszések nélkül hangsúlyozható az áll formája. Klinikánkon az országban egyedülálló a BODYJET zsírleszívó technika alkalmazásával, mely tökéletesen életképes zsírsejteket biztosít a beavatkozáshoz.
Hialuronsavval,
Radiesse töltőanyaggal.

A műtét menete
Az állplasztika előtti konzultáción plasztikai sebészünk felvázolja korrekciós lehetőségeket és kiválasztásra kerül az optimális műtéti eljárás. A zsírátültetéssel történő a korrekció során nincs szükség altatásra, a beavatkozás 1-1,5 óra alatt elvégezhető. Először a zsír leszívására kerül sor – a hasról vagy a belső combról -, az országban egyedülálló, legkorszerűbb berendezés segítségével, majd a megtisztított zsírsejteket befecskendezik az áll területére, a kívánt alakúra formálva azt.

Mi történik a beavatkozás után?
A beavatkozás végén felhelyezzük a ragasztókat, a speciális kötést, ami megakadályozza a betöltött zsír elmozdulását, míg megfelelő helyzetben nem rögzül. A helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozás után haza lehet menni. Az áll 2-3 napig még enyhén fájdalmas, duzzadt, és véraláfutásos lesz, de ezek a kellemetlenségek pár nap alatt megszűnnek. A plasztikai beavatkozás után rendszeres kontrollra van szükség, melynek időpontjairól a plasztikai sebész tájékoztat.

A legjobb eredmény érdekében..
Az első napokban fölpolcolt háttal kell aludni és lehetőleg folyékony állagú, pépes vagy könnyen rágható ételeket fogyasztani.
Az első két hétben tilos megerőltető fizikai tevékenységet végezni, ezután pedig fokozatosan lehet visszatérni a korábbi életritmushoz.
Milyen kockázatokkal jár a beavatkozás?
Mint minden műtéti beavatkozásnak, az állplasztikának is lehetnek szövődményei, de mivel ez a beavatkozás rutin műtétnek számít, komplikációk esélye igen kicsi. Ha mégis szövődmény lépne fel az esetleges gyulladás, sebfertőzés, vér- és savó felgyülemlés lehet. A műtétet megelőző konzultáció során plasztikai sebészünk részletes tájékoztatást ad a beavatkozásról, kockázatairól.

Áraink:
• konzultáció plasztikai sebésszel: 12000 Ft, mely a műtét árából levonódik

Online bejelentkezés szakorvoshoz 
Visszahívás kérése