Az ajakplasztika napjaink egyik legnépszerűbb szépészeti beavatkozása.

 


Sokak számára a természetes hatás az elsődleges cél, míg mások szeretnék jelentősebben hangsúlyozni ajkaikat. Az ajakplasztikai beavatkozásokkal mindenki számára biztosítani tudjuk a kívánt eredményt.

A Körúti Orvos Esztétikai Centrumban mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő eljárást.

 

ajakplasztika

 

Milyen ajakfeltöltéseket kínálunk?

 

 

A PermaLip egy tartós ajakfeltöltő eljárás, melynek során amerikai prémium kategóriás szilikon implantátumot ültetünk az Ön ajkaiba. Biztonságosságát és hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják. Ez az implantátum nem szívódik fel, ezért bármikor eltávolítható. Az implantátum anyaga erős, megbízható, szivárgás és szakadás nem léphet fel. Emellett sem tapintásra, sem evésnél, sem csókolózásnál nem érezhető, nem kelt idegentest-érzetet.

 

Az ajakplasztika eljárás menete:

 

Érdemes megelőző konzultáción tisztázni, hogy pontosan milyen eredmény várható a kezeléstől, mire kell odafigyelni utána.Az implantátum behelyezése helyi érzéstelenítés mellett történik. Az érzéstelenítés után a száj belső sarkában egy 2-3 milliméteres metszést ejtenek. Ezen a metszésen keresztül helyezik be az implantátumot, majd beigazítják. Végül felszívódó varrattal zárják be a metszést, amely láthatatlan, mert heg nélkül gyógyul. A beavatkozás körülbelül 30 percet vesz igénybe. A végleges eredmény a pár nappal később látható.

 

Lehetséges mellékhatások, szövődmények az ajakplasztikai eljárások során:

Az érzéstelenítő hatásának elmúlását követően minimális érzékenység léphet fel legfeljebb 2 hétig, illetve 3 napig fennmaradhat a duzzanat.

 

Beavatkozást végző szakorvosok:

  •    Dr. Kálnay Tamás
  •    Dr. Halmy Csaba
  •    Dr. Sáfrány György