Orvos információk

Dr. Pavlovics Gábor

Dr. Pavlovics Gábor

    1993: Orvosi diploma Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán 1998: Általános sebészet szakvizsga 2002: Plasztikai sebészet szakvizsga

alkalmanként rendel

Több mint 15 éves tapasztalatának köszönhetően biztos kézzel és jó érzékkel végzi az esztétikai és helyreállító plasztikai sebészeti műtéteket, legyen szó akár kisebb orvos-esztétikai beavatkozásokról, akár bonyolult, többórás lebenyplasztikáról.

2016-Körúti Orvosi Centrum

2011- Pécs, Da Vinci Magánklinika

1999-Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának Sebészeti Klinikáján a Plasztikai és Emlősebészeti részleg vezető főorvosa

1998: POTE egyetemi tanársegéd

1993-1999:  POTE II. sz. Sebészeti Klinika munkatársa lett, 1998-tól egyetemi tanársegédként dolgozott.

A rekonstrukciós plasztikai sebészet elkötelezettje. Egyéni felkészülőként vesz részt PhD képzésben, mely során speciális kutatási témája a mikrosebészeti módszerek alkalmazása a helyreállító plasztikai sebészetben. 2010-ben kiváló szakmai munkájáért rektori dicséretben részesült.

A folyamatos szakmai fejlődést elengedhetetlennek tartja, ezért külföldi továbbképzéseken is gyarapította tudását az Egyesült Államokban és Ausztráliában: Endoscopos vena sahena eltávolítás – 1996 Cincinnati; Lézeres mikroér-anszatomozis készítés lehetőségeinek kutatása – 2004 Sydney.

Tudományos tevékenysége során számos hazai és külföldi kongresszuson tart előadásokat. Impakt faktorral rendelkező nemzetközi folyóiratban közölt publikációt mikrosebészeti témában, írt könyvfejezetet. Rendszeresen előadója a tudományos konferenciánknak, az egyetemen orvostanhallgatókat, valamint a plasztikai sebész szakorvos-jelölteket is oktatja, továbbá részt vesz a PhD hallgatók képzésében is. Tagja a Magyar Sebész Társaságnak, a Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak, a Plasztikai Sebészeti Szakmai Kollégium Tanácsának és a Magyar Orvosi Kamarának.

Színvonalas szaktudásának, sokrétű gyakorlatának, precizitásának és empatikus hozzáállásának köszönhetően páciensei maximális biztonságban érezhetik magukat a műtét tervezési fázisától kezdve a kontrollvizsgálatokig.