Dr. Járai Tamás

Panaszok, amelyekkel fordulhat hozzám:

Plasztikai Sebészet

  • Orrplasztika
  • Fülplasztika
  • Orrsövényferdülés
  • Horkolási zavarok kezelése
  • Fül-orr – gégészeti problémák kezelése

1999-ben szerzett orvosi diplomát „summa cum laude” minősítéssel a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán (POTE, jelenlegi nevén PTE-ÁOK). 1998-ban Köztársasági Ösztöndíjban részesült.

A diploma megszerzésétől 2018-ig a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Fül-Orr-Gégészeti és Fej- Nyaksebészeti Klinikáján dolgozott 2006-tól egyetemi tanársegédként.

Jelenleg a Tolna Megyei Ballasa János Kórház Fül-Orr-Gégészeti és Fej- Nyaksebészeti Osztályának főorvosa.
2006-ban tett fül-orr-gégészeti és fej-nyaksebészet szakvizsgát kiváló eredménnyel.

Szakterülete a fej-nyaki onkológia, a pajzsmirigy sebészet, a rhinológia, az orr és fül esztétikai és korrekciós műtétei valamint a fej-nyaki rekonstrukciós műtétek. 2000-től résztvevője a Pécsett évente megrendezésre kerülő „Nemzetközi Orrplasztikai és Arcesztétikai Sebészeti Kurzusnak”, 2005-től instruktorként, 2010-től a kurzus főszervezője volt.

2018-ban szerezte meg PhD fokozatát a „Fej-nyak régiót érintő tumoros elváltozások tömegspektrometriás diagnosztikája” témakörben.

2000-től számos hazai és nemzetközi (Ferrara, Amsterdam, Hradec Kralove, Zágráb, Hamburg) kurzus résztvevője középfülsebészet, endoszkópos orrmelléküregsebészet, gégesebészet, minimál invazív sebészet-robotsebészet, orrplasztika területén.

Gyakori előadó és társszerző szakmai kongresszusokon, több magyar és angol nyelvű tudományos közlemény szerzője és társszerzője.

2012-től tagja a PTE KK Gyermekklinikáján működő Hasadékos Munkacsoportnak, ahol dr. Vástyán Attilával hasadékos fiatalok korrekciós műtétjét végzi.

2022-től tagja a Magyar Esztétikai Orvosok Társasága Egyesületnek.