Orvos információk

Dr. Brunner Alexandra

Dr. Brunner Alexandra

Bőr- és nemigyógyász

    2015-ben summa cum laude minősítéssel végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán.
Rendelési idő
Hétfő: 16.30-20.00 - bőrgyógyászati és esztétikai szakrendelés (helyszín: Meliora, páratlan héten)
16:30-20:00 - STD - nemigyógyászat és bőrgyógyászati szakrendelés (helyszín: Körúti Orvosi Centrum, páros héten)
Szerda: 16:30 - 20:00 STD - nemigyógyászat és bőrgyógyászati szakrendelés (helyszín: Körúti Orvosi Centrum)

Egyetemi éveim alatt egyértelművé vált, hogy bőr- és nemigyógyászattal szeretnék foglalkozni. Már ekkor kutatómunkát kezdtem a Semmelweis Egyetem, Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján, ahol 2018-ban PhD fokozatot szereztem a gonorrhoea (tripper) kórokozójának mikrobiológiai vizsgálatával, antibiotikum rezisztencia viszonyainak elemzésével, különös tekintettel az érvényes terápiás ajánlásokra. Kutatómunkámat több hazai és nemzetközi konferencián is díjazásban részesítették.

Folyamatos szakmai továbbképzés céljából számos hazai és nemzetközi konferencián is részt vettem (Moszkva, Madrid, Párizs, Bécs, Barcelona).

A diplomám megszerzése óta a Semmelweis Egyetem Bőr-Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján dolgozom, ahol bőr- nemigyógyászat, kozmetológia szakvizsgát tettem. 

Úgy gondolom az orvos feladata nem csupán a gyógyítás, a páciens egészségének megőrzése, vagy a naprakész tudás, de legalább ilyen fontos az orvos és páciens között a nyílt, empatikus légkör megteremtése is a gyógyuláshoz vezető úton.