Jettplazmakezelés

A plazmakezelés műtét nélkül távolítja el a felesleges és megereszkedett bőrt: az eredmény évekig tart: amíg a bőr ismét megereszkedik. Alkalmazható az alsó és felső szemhéj területén, ajak körüli ráncok, szarkalábak kezelésére, szem körüli koleszterin lerakódások eltávolítására, értágulatok, seprűvénák, szemölcsök (uszodaszemölcsök, vírusos szemölcsök), keratosis, melasma, szeplő, striák kezelésére egyaránt.

A plazma technológia egyedülálló, mivel fájdalommentes, nem hagy hegeket maga után. Helyi érzéstelenítésben történik, a kezelőfej mikrosérülések által, apró pontokban távolítja el a felesleges szövetet. Akár egy kezelés is elegendő, de erősen ráncos, lógó szemhéj esetén vagy évek múlva (amikor a szemhéj ismét megereszkedett), ismételhető is, a hatás pedig évekig tart. A gyógyulási idő jóval rövidebb, mint más, hasonló technológia alkalmazásakor, a készülék által kibocsátott mikrokisülések kollagén stimulációt indítanak el, aminek hatása feszesebb bőr.

A kezelés után kezelt helyen kis pörkök keletkeznek, ezek heg nélkül leválnak. A kezelés helyét ne érintsük, 24 óráig ne tegyünk rá semmit, majd kímélő krémet használata javasolt. A szolárium használata minimum 4 hétig ellenjavallt, fényvédelem szükséges. Nem javasolt a Jett Plasma Lift kezelés, amennyiben Önnek pacemakere van, terhes vagy szoptat, illetve daganatos megbetegedésben szenved.

Ára: 120 000 Ft / alsó vagy felső szemhéj, egyéb kezelések esetén egyedi árajánlat alapján.

Hívjon minket +36305454159 /  Kérjen visszahívást / Foglaljon online