Hajkezelések

Hajkezelések

Dús és egészséges haj
Hatékonyan revitalizálják a fejbőrt és a hajhagymákat
Gyors és megbízható orvos-esztétikai eljárások

Neked ajánljuk orvos-esztétikai hajkezeléseinket:

  • ha úgy érzed, hajkoronád veszít a sűrűségéből, szárazzá, töredezetté válik
  • ha túlságosan száraz vagy túlságosan zsíros a fejbőröd, vagy korpásodással küzdesz
  • ha a hajhullás folyamatát szeretnéd megállítani

A haj meghatározó külső megjelenésünk szempontjából, ezért érthető, ha mennyiségének vagy minőségének változásaira érzékenyen reagálunk. Ezek általában a haj fényességének elvesztése, kiszáradása, töredezése, lehet ez a zsíros fejbőr, hajritkulás vagy túlzott hajhullás, kopaszodás. A hajhullás okai sokfélék lehetnek, a háttérben akár betegségek is meghúzódhatnak. Ezért érdemes az otthon hasznosítható praktikák helyett szakemberhez fordulni a haj- és fejbőrproblémákkal.

Hogy hajad és fejbőröd egészséges maradjon vagy visszanyerje természetes állapotát, van professzionális megoldás! Megszüntetjük vagy megelőzzük a hajhullásod a hajnövekedést serkentő sejtek regenerálódását eredményező Fibroblaszt Citokin Komplex kezeléssel. Az egyéb fejbőrproblémának megfelelő hatóanyagokkal végzett hajmezoterápiás kezelés eredményesen alkalmazható hajhullás, zsírosodás, korpás fejbőr vagy száraz, töredezett haj esetén.

A kezelések hatékonyságának titka a célzott hatóanyag-bevitel, mellyel a tápláló vagy a hajnövekedést serkentő, a hajhagymákat regeneráló hatóanyagokat pont abba a mélységbe juttatjuk be a bőrbe, ahol a hajtüszők helyezkednek el. A kezeléseket a hatékonyság érdekében kúraszerűen alkalmazzuk, majd érdemes bizonyos időközönként fenntartó kezelésekkel megőrizni az elért eredményt.

A kezelések megelőzés céljából is hatékonyan alkalmazhatók, azok számára is jótékony hatásúak, akik csak erősíteni szeretnék hajukat.