Hialuronsavas feltöltés ráncok, szem körüli karikák, bemélyedt hegek ellen.

Ráncfeltöltés hialuronsavval
A ráncfeltöltés során vékony tű vagy tompa végű flexibilis kanül segítségével hialuronsavat juttatunk a bőrbe, amelytől ráncok kisimulnak, a vonások lágyabbá válnak. A hialuronsav testünk természetes alkotórésze, megköti a vizet a szervezetben, hidratál és feltölti a bőrt. A ráncfeltöltés eredményeként a bőr természetes fiatalságát nyeri vissza.
A hialuronsavas ráncfeltöltés az arcon, homlokon, nyakon megjelenő ráncok mélységét csökkenti, a ráncokat feltölti, kisimítja, hatására a szem alatti karikák, mély árkok észrevétlenné válnak, a szem körüli ráncok elsimulnak, csökkenti az orrtól a szájzugig futó, úgynevezett nasolabiális redő mélységét, és feltölti azt, eltünteti az arcon látható bemélyedt – jellemzően pattanások által okozott – hegeket, elsimítja a szájzugban, száj körül megjelenő ráncokat feltölti.

A ráncfeltöltést előzetes bejelentkezés alapján, előre egyeztetett időpontban végzik szakorvosaink, általában nem igényel 30 percnél hosszabb időt. A ráncok feltöltését helyi érzéstelenítésben, fájdalommentesen végezzük, azonnali, látványos eredménnyel járó művelet. A beavatkozás nyomaként egy-egy apró pötty látszik az arcon, de 1-2 nap alatt ezek is nyomtalanul eltűnnek. Fontosnak tartjuk, hogy pácienseinket a legkorszerűbb, legbiztonságosabb anyagok, eljárások alkalmazásával kezeljük. A hialuronsavnak hatalmas előnye, hogy nem okoz káros mellékhatásokat sem rövid, sem hosszú távon. Mivel a hialuronsav felszívódó – reverzibilis – anyag, fél-egy év múlva lebomlik. A ráncfeltöltés eredménye ezért 6-10 hónap elteltével várhatóan elmúlik, vagyis a bőr fiatalos, ránctalan megjelenésének megőrzése érdekében a beavatkozást célszerű megismételni. Mimikai ránckezeléssel kombinálva jelentősen növelhető a kezelés tartóssága.

Orrformázás hialuronsavval – plasztika helyett! Centrumunk specialitása!
Arclifting hialuronsavval
Hydrobalance kezelés
Skin Booster kezelés
Volite keresztkötött hialuronsav

A Volite a Juvederm keresztkötött hialuronsavas termékeinek legújabbika, a feltöltőanyagok új generációját képviseli. A Volite rendkívül finom állagú, ránézésre homogén anyag, melyet könnyű bevinni a bőr mélyebb rétegeibe, és a feltöltés teljesen természetes megjelenést biztosít. A töltőanyag tartalmaz lidocaine-t, melynek köszönhetően a kezelés gyakorlatilag fájdalommentes.
A keresztkötött hyaluronsav mélyebben történő beinjekciózásának segítségével visszanyerhető a bőr természetes rugalmassága, tömörsége, tónusa, és hidratáltsága, illetve ezáltal ér el feszesítő és emelő hatást. A Volite termék kifejezetten az extra hidratáltság elérése érdekében került kifejlesztésre, a bőr általános állapotjavítására használhatjuk kézfejen, arcon, dekoltázson és a nyakon is. A kezelés nem csak mezoterápia, de lifting hatása is van. Cellulit ellen is kiváló! A Volite az egyetlen olyan kezelés, amely extra hosszú ideig fejti ki hatását, 6-9 hónapig hidratál, miközben az eredmény már a kezelés után láthatóvá válik. A rendkívül vékony, új generációs tű biztosítja a pácienseink kényelmét a kezelés során, így csökken a bevérzések, és duzzadás előfordulása is.

Ár
• Ráncfeltöltés hyaluronsavval : 80-110.000 Ft /ml (annyit fizet, amennyit elhasználunk).
Kezelésünket férfiaknak is ajánljuk!

Online bejelentkezés szakorvoshoz 
Visszahívás kérése