“A biotechnológai fejlesztésű világújdonságnak számító fibroblaszt citokin komplex hatóanyag a fibroblaszt nevű sejt által termelt ún. ciktokinokból áll.”


 

Milyen szerepe van?

 

A fibroblaszt feladata eredetileg a kollagénrostok képzése. A laboratóriumban ebből a fibroblasztból vonják ki a citokint, ami egy természetes fehérje és a sejtosztódásért felel. A biotechnológiával kivont citokinek a regenerálódási folyamatban ezután növekedési faktorként funkcionálnak. A növekedési faktornak (growth factor) nagy szerepe van a sejtek megőrzésében (a pusztulásuk megakadályozásában) és az új sejtek keletkezésének és növekedésének serkentésében. Előidézhetik új sejtek osztódását, burjánzását (mint például az érképződést elősegítő, ezáltal a vérellátást javító növekedési faktor), vagy a sejtek vándorlását (például a fibroblaszt-növekedési faktor, FGF), ill. közreműködhetnek a sebgyógyulásban (például a vérlemezke eredetű növekedési faktor, PDGF) stb.

A fibroblaszt citokin komplex biotechnológiával készül az élvonalbeli őssejtkutatás eredményeként. A legmagasabb koncentrációjú, tisztaságú, gyógyszerészeti minőségű összetevőkből gyártott termék, melyet az USA FDA (Food and Drug Administration) hatósága is engedélyezett.

 

Hogyan kezeljük a hajhullást a fibroblaszt citokin komplex segítségével?

 

A speciálisan haj és fejbőrkezelésre kifejlesztett orvosi anyag használatával célunk az egészséges és normál hajnövekedési ciklus visszaállítása.

A frissen mosott és szárított fejbőrre visszük fel a forradalmian új fibroblaszt citokin komplex hatóanyagot egy speciális stamping technikával. A bőr sérülésein keresztül így a hatóanyagok sokkal jobban felszívódnak, eredménye látványosabb lesz, mint egy egyszerű bedörzsölés hatására.

A fibroblaszt kezelést bőrgyógyász szakorvos végezheti, alkalmazása hetente 1x javasolt, kúraként 5 héten át. Az eredmény fenntartásához a kúra ismétlése ajánlott 1 vagy 2 havonta. 1 kezelés 30 percig tart, mely után tilos az izzadással járó tevékenységet végezni, pl. sportolás, szaunázás. Nem szabad hajat festetni, hajat mosni sem 24 órán belül. A kezelést követő néhány napig fokozottan kell ügyelni a fejbőr fényvédelmére kalappal, fejkendővel, vagy árnyékban tartózkodással.

Áraink:

  • Hajhullás kezelése fibroblaszt citokin komplexszel 50.000 Ft
  • 5 alkalmas bérlet: 230.000 Ft